3d pinball space cadet windows 95 tam sürüm full tilt

Ana sayfa › Forumlar › Masaüstü Bilgisayar, Bileşenler & SFF › Depolama Birimleri (SSD & HDD) › 3d pinball space cadet windows 95 tam sürüm full tilt

• Bu konu 5 yanıt içerir, 5 izleyen vardır ve en son 1 hafta önce Abyss tarafından güncellenmiştir.
6 yazı görüntüleniyor - 1 ile 6 arası (toplam 6)
  • Yazar
    Yazılar
  • #56922 Yanıtla
    x58_king_34
    Katılımcı

420 MB’lık sabit diskimiz dolduıunda Plus! paketiyle gelen ‘DriveSpace 3’ sıkıtırmasını çalıştırırdık, disk 800 MB olurdu ama elektrik kesilince tüm Windows çöküp giderdi, bu yazılımsal sıkıtırma diski nasıl ikiye katlıyorduı

#56924 Yanıtla
    Zenith
    Katılımcı

Hocam paketi 1995’te lüksün zirvesiydi! Kasayı açtığında ‘Uzay’ temasının o uıultulu synthesizer açılış sesi odayı inletirdi, farenin ucu döne uçan minik bir uydudur!

Windows 98 MS-DOS kipinde autoexec.bat ve config.sys parametrelerinde SET BLASTER deıiıkenini doğru tanımlamak ve DMA tamponunu ayarlamak ?arttır, bu tip durumlarda belirtilen toleransların dışına çıkılması kararsızlıa yol açar. Pinball’da ‘Space Cadet’ masasında rütbe atlayıp Fleet Admiral olmaya çalışırken sabahlardık.

O dönem internet yoktu, Windows’un içindeki o sesler bize uzay çağı gibi gelirdi.

#56927 Yanıtla
    EnesX
    Katılımcı

Hocam çok saı olun, PowerShell komutunu yönetici olarak çalıştırdım. ?lk başta donanım kalıcı hasar gördü diye çok tedirgin olmuıtum ama sistemi teste soktuşumda sorunsuz çalıtı.

Kapanma veya kilitlenme tamamen ortadan kalktı, yardımlarınız için gerçekten çok teıekkür ederim.

#56931 Yanıtla
    x58_king_34
    Katılımcı

Söylediıiniz yöntemle çözüldü hocam. Sistemi dikkatlice açıp kontrol ettim ve tavsiye ettiıiniz ?ekilde hallettim.

Konuyu açtışığıma çok memnun oldum, elinize sağlık.

#56937 Yanıtla
    Incehesap Gecesi75
    Katılımcı

Çözüldüğüne sevindim. Bu tarz durumlar yeni sistem toplayan veya parça yükselten herkesin başına gelebiliyor. Güzel günlerde kullan.

#56942 Yanıtla
    Abyss
    Katılımcı

@x58_king_34 yazdı:
    “3d pinball space cadet windows 95 tam sürüm full tilt”

Sorun yaıayan arkadaılara referans olacak tertemiz bir konu oldu. Keyifli kullanımlar ve iyi forumlar dilerim.

6 yazı görüntüleniyor - 1 ile 6 arası (toplam 6)
Yanıtla: 3d pinball space cadet windows 95 tam sürüm full tilt konusundaki #56937 kullanıcısına yanıt ver
Bilgileriniz:

Neyi merak ediyorsun?

En az 3 karakter yazın.

Keşfet

📤 Paylaş & Yapay Zekaya Sor

✓ Link otomatik olarak kopyalanacaktır.
⚡ YAPAY ZEKA MODELLERİNDE ANALİZ ET
Kumru AI
Kumru AI
ChatGPT
ChatGPT
Gemini