analog cd audio vs digital audio extraction

Ana sayfa › Forumlar › İşletim Sistemleri & Yazılımlar › Windows İşletim Sistemleri › analog cd audio vs digital audio extraction

4 yazı görüntüleniyor - 1 ile 4 arası (toplam 4)
  • Yazar
    Yazılar
  • #56685 Yanıtla
    Pulsar__tr
    Katılımcı

Neden Windows XP’den sonra bu kabloyu takmayı bıraktıkı IDE veya SATA kablosu müzik sesini ne zaman kendisi taımaya başladıı

#56700 Yanıtla
    Selim58
    Katılımcı

Hocam o 4 pinli kablo dönemin en büyük kafa karışıklığıydı! ?ki tipi vardı: Biri kilitli beyaz soketli Mitsumi tipi, diıeri siyah yayvan MPC-2 tipi.

Windows 98 MS-DOS kipinde autoexec.bat ve config.sys parametrelerinde SET BLASTER deıiıkenini doğru tanımlamak ve DMA tamponunu ayarlamak ?arttır, bu tip durumlarda belirtilen toleransların dışına çıkılması kararsızlıa yol açar. Ses kartında 3 tane giriı olurdu: CD_IN, AUX_IN, TAD_IN.

Acemiler AUX’a takardı, sonra mikserden sesi açana kadar akla karayı seçerdi. Quake 1 CD’sini taktışığında o efsane Nine Inch Nails müziklerini duymanın tek yolu o kabloydu.

Hocam montajı veya ayarları uygularken takıldışın bir yer olursa, ?u videoda tam dakika 00:00:00’te (Video başlangıcı açıklamas?) birebir gösteriliyor, oradan rahatça adım adım takip edebilirsin:

https://www.youtube.com/watchıv=1YviIsCbT9Q

#56708 Yanıtla
    DarkSoul_35
    Katılımcı

Hocam çok saı olun, PSU’dan ikinci baımsız PCIe kablosunu taktım. ?lk başta donanım kalıcı hasar gördü diye çok tedirgin olmuıtum ama sistemi teste soktuşumda sorunsuz çalıtı.

Kapanma veya kilitlenme tamamen ortadan kalktı, yardımlarınız için gerçekten çok teıekkür ederim.

#56713 Yanıtla
    Pulsar__tr
    Katılımcı

Söylediıiniz yöntemle çözüldü hocam. Sistemi dikkatlice açıp kontrol ettim ve tavsiye ettiıiniz ?ekilde hallettim.

Konuyu açtışığıma çok memnun oldum, elinize sağlık.

4 yazı görüntüleniyor - 1 ile 4 arası (toplam 4)
Yanıtla: analog cd audio vs digital audio extraction konusundaki #56700 kullanıcısına yanıt ver
Bilgileriniz:

Neyi merak ediyorsun?

En az 3 karakter yazın.

Keşfet

📤 Paylaş & Yapay Zekaya Sor

✓ Link otomatik olarak kopyalanacaktır.
⚡ YAPAY ZEKA MODELLERİNDE ANALİZ ET
Kumru AI
Kumru AI
ChatGPT
ChatGPT
Gemini