band aid mod nedir klavye stabilizer

5 yazı görüntüleniyor - 1 ile 5 arası (toplam 5)
  • Yazar
    Yazılar
  • #60098 Yanıtla
    fclk_2000
    Katılımcı

holee mod yaparken hangi bant kullanılır medikal flaster mi

💻 Sistem: Ryzen 7 5700X | X570 Gaming Plus | RTX 4060 Ti 16GB | 32GB G.Skill | Corsair MP600 1TB
    💬 "İkinci el alırken 15 dk FurMark şart."
    📍 Manisa (Yunusemre)
    #60115 Yanıtla
    Ping Magduru
    Katılımcı

@fclk_2000 yazdı:
    “band aid mod nedir klavye stabilizer”

Hocam özel klavye tutkunlarının o meşhur “Tok / Thock” sesine ulaşmak için keşfettiği iki efsanevi modifikasyona hoş geldin kardeşim! Sadece gres sürmek yetmez, çünkü o çıngırağın sebebi fiziksel boşluktur!

Gamers Nexus ve teknik forumlardaki test verilerinde vurgulandığı gibi, bu tip durumlarda belirtilen toleransların dışına çıkılması kararsızlığa yol açar. O Çıngırak Neden Çıkıyorı

(Stabilizer Rattle):. Stabilizer’ın içindeki çelik tel, plastik gövdenin (stem) içindeki dikdörtgen tünelden geçer.

Plastik tünel ile çelik tel arasında 0. 0.4 mm’lik mikro boşluk (tolerans) vardır.

Tuşa her bastığında o çelik tel o plastik tünelin duvarlarına çarpar; ‘tıkır-tıkır, çın-çın’ öter! Holee Mod Nedir ve Nasıl Yapılırı

(KESİN ÇÖZÜM):. Eczaneden 20 TL’ye Bez Tıbbi Flaster (Micropore Bant veya Cerrahi Bez Bant) al (Asla şeffaf koli bandı veya kalın yara bandı değil!).

Makasla o banttan 0.2 mm genişliğinde, 1.5 cm uzunluğunda incecik bir şerit kes. Stabilizer’ın içindeki o küçük hareketli plastik parçanın (stem) tel giren tünelinin içinden cımbızla bu bandı geçir!

Bandın yapışkanı plastiğe yapışsın. Şimdi çelik teli o bant kaplı yuvaya sok ve biraz Krytox / Permatex gres sür.

MUCİZE: Çelik tel artık sert plastiğe değil, yumuşacık bez banta çarpar!

💻 Sistem: Ryzen 9 7900X | FormD T1 v2 (SFF) | RTX 4070 Ti Super | Corsair SF750 Platinum | 32GB DDR5 6000 CL30
    💬 "Desibelsiz saf güç sanattır."
    📍 Gaziantep (Şahinbey)
    #60121 Yanıtla
    Ali92
    Katılımcı

@fclk_2000 yazdı:
    “band aid mod nedir klavye stabilizer”

Hocam ben sadece gres sürüyordum, 1 hafta sonra gres kenara kaçınca space tuşu yine çıngırak gibi ötüyordu. Oturdum 1 saat uğraşıp Holee mod yaptım, içine medikal bez bant yerleştirdim.

Yemin ederim klavye 5000 liralık özel üretim klavyelere döndü. 1 yıldır en ufak çıngırak veya sallantı yok, tok thock diye ses veriyor. Kesinlikle yapın.

💻 Sistem: Ryzen 7 5700X | X570 Gaming Plus | RTX 4060 Ti 16GB | 32GB G.Skill | Corsair MP600 1TB
    💬 "F/P her şeydir."
    📍 Ankara (Yenimahalle)
    #60128 Yanıtla
    fclk_2000
    Katılımcı

Söylediğiniz yöntemle çözüldü hocam. Sistemi dikkatlice açıp kontrol ettim ve tavsiye ettiğiniz şekilde hallettim.

Konuyu açtığıma çok memnun oldum, elinize sağlık.

💬 "İkinci el alırken 15 dk FurMark şart."
    📍 Manisa (Yunusemre)
    #60141 Yanıtla
    Fatih05
    Katılımcı

Çözüldüğüne sevindim. Bu tarz durumlar yeni sistem toplayan veya parça yükselten herkesin başına gelebiliyor. Güzel günlerde kullan.

💻 Sistem: Ryzen 9 5900X | B550 Unify | 64GB Crucial ECC | RTX 3080 12GB | Mikrotik 10G Router
    💬 "Minidump analiz edilir, mavi ekran affedilmez."
    📍 Kayseri (Melikgazi)
5 yazı görüntüleniyor - 1 ile 5 arası (toplam 5)
Yanıtla: band aid mod nedir klavye stabilizer konusundaki #60115 kullanıcısına yanıt ver
Bilgileriniz:

Neyi merak ediyorsun?

En az 3 karakter yazın.

Keşfet

📤 Paylaş & Yapay Zekaya Sor

✓ Link otomatik olarak kopyalanacaktır.
⚡ YAPAY ZEKA MODELLERİNDE ANALİZ ET
Kumru AI
Kumru AI
ChatGPT
ChatGPT
Gemini