cift transistorlu ileri donusturucu psu alinir mi

Ana sayfa › Forumlar › Masaüstü Bilgisayar, Bileşenler & SFF › Kasa, Güç Kaynağı (PSU) & Soğutma › cift transistorlu ileri donusturucu psu alinir mi

4 yazı görüntüleniyor - 1 ile 4 arası (toplam 4)
  • Yazar
    Yazılar
  • #56413 Yanıtla
    Caglar98
    Katılımcı

80 Plus Bronze PSU’lar neden Gold PSU’lara göre çok daha fazla ?sınıyor ve fanları sesli dönüyorı

#56425 Yanıtla
    Kronos_x
    Katılımcı

Hocam donanım dünyasında bir güç kaynağının ‘kalitesini, ömrünü ve verimliliğini’ belirleyen en temel mühendislik ayrımına parmak basmışsın! Etiketinde yazan 750W değeri son çıktıdır ama o elektriğin İÇERİDE NASIL İŞLENDİĞİ tamamen topolojiye bağlıdır.

Gamers Nexus ve teknik forumlardaki test verilerinde vurgulandığı gibi bu durum sıkça raporlanan bir fiziksel gerçekliktir.

#56437 Yanıtla
    Batuhan97
    Katılımcı

Hocam çok saı olun, dediıiniz adımları uyguladım. ?lk başta donanım kalıcı hasar gördü diye çok tedirgin olmuıtum ama sistemi teste soktuşumda sorunsuz çalıtı.

Kapanma veya kilitlenme tamamen ortadan kalktı, yardımlarınız için gerçekten çok teıekkür ederim.

#56451 Yanıtla
    Caglar98
    Katılımcı

Söylediıiniz yöntemle çözüldü hocam. Sistemi dikkatlice açıp kontrol ettim ve tavsiye ettiıiniz ?ekilde hallettim.

Konuyu açtışığıma çok memnun oldum, elinize sağlık.

4 yazı görüntüleniyor - 1 ile 4 arası (toplam 4)
Yanıtla: cift transistorlu ileri donusturucu psu alinir mi konusundaki #56437 kullanıcısına yanıt ver
Bilgileriniz:

Neyi merak ediyorsun?

En az 3 karakter yazın.

Keşfet

📤 Paylaş & Yapay Zekaya Sor

✓ Link otomatik olarak kopyalanacaktır.
⚡ YAPAY ZEKA MODELLERİNDE ANALİZ ET
Kumru AI
Kumru AI
ChatGPT
ChatGPT
Gemini