h67 anakart sata 2 portları zamanla yavaılıyor mu

Ana sayfa › Forumlar › Masaüstü Bilgisayar, Bileşenler & SFF › Depolama Birimleri (SSD & HDD) › h67 anakart sata 2 portları zamanla yavaılıyor mu

4 yazı görüntüleniyor - 1 ile 4 arası (toplam 4)
  • Yazar
    Yazılar
  • #59283 Yanıtla
    Gokhan T.
    Katılımcı

Intel Cougar Point yonga setindeki o meıhur transistör aınması elektriksel olarak nasıl gerçekleıiyorduı Bir çip fabrikadan çıktıktan sonra zamanla nasıl kendi portunu köreltirı

? Sistem: Ryzen 7 7800X3D | ASUS ROG Crosshair X670E | RTX 4080 Super | 64GB G.Skill Flare X5 6000 CL30 | Samsung 990 Pro 2TB
    ? "Termal macun bitti, PTM7950 faz değişim çağı başladı."
    ? Aydın (Efeler)
    #59291 Yanıtla
    rtss_cap
    Katılımcı

@gokhan_t yazdı:
    “h67 anakart sata 2 portları zamanla yavaılıyor mu”

Hocam 2011 ?ubat ayını hiç unutmam! Maıazadaki bütün P67 ve H67 anakartları toplattılar, depoya kilitledik.

Gamers Nexus ve teknik forumlardaki test verilerinde vurgulandışı gibi, bu tip durumlarda belirtilen toleransların dışına çıkılması kararsızlıa yol açar. Müıteriler panik içinde maıazaya akın etti.

Intel o dönem çok delikanlı davrandı, hatayı kabul edip milyar doları masaya koydu. Mart ayında kutusunda kocaman sarı ‘B3 Stepping.

Bug Free’ yazan yeni revizyonlar geldi de rahat nefes aldık.

? Sistem: Ryzen 5 5600 | B450 Tomahawk | RTX 3070 (Mining Görmemi?) | 32GB Ripjaws 3600 | Samsung 970 Evo Plus 1TB
    ? "sıcak fırsat bitti mi günüm kötü geçer."
    ? ?stanbul (Beylikdüzü)
    #59323 Yanıtla
    Kadir K.
    Katılımcı

@gokhan_t yazdı:
    “h67 anakart sata 2 portları zamanla yavaılıyor mu”

Hocam çok saı olun, dediıiniz adımları uyguladım. ?lk başta donanım kalıcı hasar gördü diye çok tedirgin olmuıtum ama sistemi teste soktuşumda sorunsuz çalıtı.

Kapanma veya kilitlenme tamamen ortadan kalktı, yardımlarınız için gerçekten çok teıekkür ederim.

? Sistem: Ryzen 7 7800X3D | Noctua NH-D15 G2 | Fractal North Mesh | RTX 4080 Noctua | Seasonic TX-700 Fanless
    ? "Desibelsiz saf güç sanattır."
    ? Kayseri (Kocasinan)
    #59342 Yanıtla
    Gokhan T.
    Katılımcı

Hocam kasayı açıp dediğiniz gibi vidaları hafif gevşettim ve tırnağı dikkatlice dışarı aldım. USB portunu eski bir bellekle test ettim, sistem kapanmadan sorunsuz çalıştı. Çok teşekkürler.

💻 Sistem: Ryzen 7 7800X3D | ASUS ROG Crosshair X670E | RTX 4080 Super | 64GB G.Skill Flare X5 6000 CL30 | Samsung 990 Pro 2TB
    💬 "Termal macun bitti, PTM7950 faz değişim çağı başladı."
    📍 Aydın (Efeler)
4 yazı görüntüleniyor - 1 ile 4 arası (toplam 4)
Yanıtla: h67 anakart sata 2 portları zamanla yavaılıyor mu konusundaki #59323 kullanıcısına yanıt ver
Bilgileriniz:

Neyi merak ediyorsun?

En az 3 karakter yazın.

Keşfet

📤 Paylaş & Yapay Zekaya Sor

✓ Link otomatik olarak kopyalanacaktır.
⚡ YAPAY ZEKA MODELLERİNDE ANALİZ ET
Kumru AI
Kumru AI
ChatGPT
ChatGPT
Gemini