Kargo bilgisayar lga soket kirilmasi agir sogutucu

Ana sayfa › Forumlar › Masaüstü Bilgisayar, Bileşenler & SFF › Masaüstü Sistem Toplama, Tavsiye & SFF › Kargo bilgisayar lga soket kirilmasi agir sogutucu

• Bu konu 5 yanıt içerir, 5 izleyen vardır ve en son 33 dakika önce User AvatarRogue tarafından güncellenmiştir.
6 yazı görüntüleniyor - 1 ile 6 arası (toplam 6)
  • Yazar
    Yazılar
  • #62060 Yanıtla
    User AvatarMustafa B.
    Katılımcı

Kargoyla hazır sistem alırken kule soğutucu neden ayrı kutuda demonte gelir?

💻 Sistem: i5-14400F | B760M DS3H | RX 7700 XT 12GB | 32GB Lexar Thor | WD Black SN770 1TB
    📍 Malatya (Battalgazi)
    "Sıcak fırsat bitti mi günüm kötü geçer."
    #62062 Yanıtla
    User AvatarAlpArslan_34
    Katılımcı

Hocam çok büyük geçmiş olsun, PC taşımacılığında binlerce insanın canını yakan en acımasız fizik kuralıyla tanışmışsın: ‘Kaldıraç Kolu ve Dinamik Tork Yıkımı’ (M = F imes d)! Reddit r/buildapc ve Crucial teknik montaj kılavuzlarında altı çizilen en kritik kural: M.2 asla standoff olmadan anakarta vidalanmaz bu durum sıkça raporlanan bir fiziksel gerçekliktir.

Hocam montajı veya ayarları uygularken takıldığın bir yer olursa, şu videoda tam dakika 00:01:00’te (2 SSD standoff için bir standart standart螺丝를 사용하여 뚜껑을 뚫고, 뚜껑을 뚫을) birebir gösteriliyor, oradan rahatça adım adım takip edebilirsin:

💻 Sistem: Fluke 87V | Quick 861DW Sıcak Hava | JBC Havya | Test Rig: i5-12400F & Çeşitli Hurda GPU’lar
    📍 İzmir (Bornova)
    "Voodoo 5 efsanesi asla ölmez."
    #62067 Yanıtla
    User AvatarHyperion
    Katılımcı

@mustafa_b yazdı:
    “Kargo bilgisayar lga soket kirilmasi agir sogutucu”

Hocam çok sağ olun, dediğiniz adımları uyguladım. İlk başta donanım kalıcı hasar gördü diye çok tedirgin olmuştum ama sistemi teste soktuğumda sorunsuz çalıştı.

Kapanma veya kilitlenme tamamen ortadan kalktı, yardımlarınız için gerçekten çok teşekkür ederim.

💻 Sistem: Xeon E5-2680 v4 Dual | 64GB DDR4 ECC Reg | Supermicro X10DRi | Ubuntu Server 24.04
    📍 Gaziantep (Şahinbey)
    "sudo rm -rf / sorunu çözmez."
    #62073 Yanıtla
    User AvatarMustafa B.
    Katılımcı

Dediğiniz adımları az önce denedim hocam. Anakartın çarpan/voltaj pinlerini kılavuza göre ayarlayınca sistem kararlı şekilde boot etti. Yardımlarınız için sağ olun.

💻 Sistem: i5-14400F | B760M DS3H | RX 7700 XT 12GB | 32GB Lexar Thor | WD Black SN770 1TB
    📍 Malatya (Battalgazi)
    "Sıcak fırsat bitti mi günüm kötü geçer."
    #62079 Yanıtla
    User AvatarSon Oluru Ne11
    Katılımcı

Geçmiş olsun hocam, retro anakartlarda kondansatörlerin ve voltaj regülatörlerinin sağlam kalması büyük şans. Sistemin tadını çıkar.

💻 Sistem: Ryzen 7 5700X | X570 Gaming Plus | RTX 4060 Ti 16GB | 32GB G.Skill | Corsair MP600 1TB
    📍 Sakarya (Serdivan)
    "Kutusu faturası olmayan parçaya dokunmam."
    #62084 Yanıtla
    User AvatarRogue
    Katılımcı

@mustafa_b yazdı:
    “Kargo bilgisayar lga soket kirilmasi agir sogutucu”

Aynen öyle hocam, benzer sorunla foruma gelen diğer arkadaşlar için de çok güzel bir rehber oldu bu konu. Güle kullanın, iyi forumlar.

💻 Sistem: Ryzen 7 7800X3D | ASUS ROG Crosshair X670E | RTX 4080 Super | 64GB G.Skill Flare X5 6000 CL30 | Samsung 990 Pro 2TB
    📍 Adana (Seyhan)
    "10 litrelik SFF kasada 4080 çalıştırmak ayrı zevk."
6 yazı görüntüleniyor - 1 ile 6 arası (toplam 6)
Yanıtla: Kargo bilgisayar lga soket kirilmasi agir sogutucu konusundaki #62067 kullanıcısına yanıt ver
Bilgileriniz:

Neyi merak ediyorsun?

En az 3 karakter yazın.

Keşfet

📤 Paylaş & Yapay Zekaya Sor

✓ Link otomatik olarak kopyalanacaktır.
⚡ YAPAY ZEKA MODELLERİNDE ANALİZ ET
Kumru AI
Kumru AI
ChatGPT
ChatGPT
Gemini