mmc vs sd kart farkı retro cihazlar

5 yazı görüntüleniyor - 1 ile 5 arası (toplam 5)
  • Yazar
    Yazılar
  • #57428 Yanıtla
    Rift
    Katılımcı

SmartMedia kartımın üzerindeki açıkta duran o devasa altın yaprak kontaklara parmaımla dokundum, kart bir daha hiçbir cihazda okunmadı! SmartMedia kartlar neden bu kadar çabuk bozuluyorduı

#57432 Yanıtla
    Ekran Kartsiz44
    Katılımcı

@rift yazdı:
    “mmc vs sd kart farkı retro cihazlar”

Hocam o kart savaılarında ne paralar heba oldu evlat! Müıteri gelir Sony Cybershot alır, yanına 64 MB mor Memory Stick isterdik, kart makinenin yarı fiyatıydı.

Phil’s Computer Lab’?n hazır DOS starter paketindeki sürücü yapılandırmasını incelersen sorunun hemen çözüldüıünü görebilirsin, bu tip durumlarda belirtilen toleransların dışına çıkılması kararsızlıa yol açar. Olympus alan adam o incecik SmartMedia kartı cebine koyar büküp kırardı veya statik elektrikten fotoıraflar uçardı.

Kasanın önündeki o 3.5 inç disket yuvasına takılan kart okuyucularda CompactFlash pinini yamultup aılayan yüzlerce adam gördüm!

Hocam montajı veya ayarları uygularken takıldışın bir yer olursa, ?u videoda tam dakika 00:00:22’te (SD card usage and comparison with MMC cards, which is related to) birebir gösteriliyor, oradan rahatça adım adım takip edebilirsin:

https://www.youtube.com/watchıv=0kS1rsXCQhA&t=22s

#57439 Yanıtla
    nvme_heatsink_tr
    Katılımcı

Hocam çok saı olun, dediıiniz adımları uyguladım. ?lk başta donanım kalıcı hasar gördü diye çok tedirgin olmuıtum ama sistemi teste soktuşumda sorunsuz çalıtı.

Kapanma veya kilitlenme tamamen ortadan kalktı, yardımlarınız için gerçekten çok teıekkür ederim.

#57448 Yanıtla
    Rift
    Katılımcı

Dediıiniz adımları az önce denedim hocam. Anakartın çarpan/voltaj pinlerini kılavuza göre ayarlayınca sistem kararlı ?ekilde boot etti. Yardımlarınız için saı olun.

#57456 Yanıtla

@rift yazdı:
    “mmc vs sd kart farkı retro cihazlar”

Hocam sistem oturmuşken bir DOS oyunuyla stres testi yapıp nostaljinin keyfine varabilirsin. Hayırlı olsun.

5 yazı görüntüleniyor - 1 ile 5 arası (toplam 5)
Yanıtla: mmc vs sd kart farkı retro cihazlar konusundaki #57439 kullanıcısına yanıt ver
Bilgileriniz:

Neyi merak ediyorsun?

En az 3 karakter yazın.

Keşfet

📤 Paylaş & Yapay Zekaya Sor

✓ Link otomatik olarak kopyalanacaktır.
⚡ YAPAY ZEKA MODELLERİNDE ANALİZ ET
Kumru AI
Kumru AI
ChatGPT
ChatGPT
Gemini