msn messenger bildirim sesi to-doot wav indir

Ana sayfa › Forumlar › Çevre Birimleri & Oyuncu Ekipmanları › Kulaklık, Mikrofon & Ses Sistemleri › msn messenger bildirim sesi to-doot wav indir

4 yazı görüntüleniyor - 1 ile 4 arası (toplam 4)
  • Yazar
    Yazılar
  • #58428 Yanıtla
    Kadir00
    Katılımcı

MSN’de dinlediıimiz ?arkıyı durum mesajı yapmak (‘Ne Dinliyorum’) dönemin en büyük flört ve hava atma yöntemiydi. Winamp veya Windows Media Player’da çalan ?arkı MSN’in durum satırına donanımsal/yazılımsal olarak nasıl anlık aktarılıyorduı

? Sistem: Ryzen 9 7900X | FormD T1 v2 (SFF) | RTX 4070 Ti Super | Corsair SF750 Platinum | 32GB DDR5 6000 CL30
    ? "10 litrelik SFF kasada 4080 çalıştırmak Ayrı zevk."
    ? Konya (Selçuklu)
    #58431 Yanıtla
    Karakartal__tr
    Katılımcı

@kadir00 yazdı:
    “msn messenger bildirim sesi to-doot wav indir”

Hocam mSN bizim gençliğimizdi! Okuldan gelir gelmez kasayı açardık.

VOGONS topluluğu ve Phil’s Computer Lab rehberlerinde bu durum defalarca belgelenmiştir: ISA kartlarda IRQ5 ve DMA1 çakışması klasik bir konfigürasyon hatasıdır, bu tip durumlarda belirtilen toleransların dışına çıkılması kararsızlığa yol açar. Hoşlandığın çocuk çevrimiçi olunca dikkatini çekmek için üst üste ‘Çevrimdışı.

Çevrimiçi’ yapardın ki sağ alttan sürekli penceren fırlasın! Durum satırına Winamp’tan en duygusal şarkıyı koyar, yanına ‘(H)’ veya ‘(K)’ yazardık.

Karşı taraf cevap vermediğinde bir ‘Titreşim’ basardın, masaüstü deprem gibi sallanırdı. Messenger Plus!

kurup nickimizin rengini gökkuşağı yapardık. O ‘to-doot’ sesi hala rüyalarıma girer.

💻 Sistem: i5-14400F | B760M DS3H | RX 7700 XT 12GB | 32GB Lexar Thor | WD Black SN770 1TB
    💬 "Sıcak fırsat bitti mi günüm kötü geçer."
    📍 Sivas (Merkez)
    #58437 Yanıtla

Hocam çok saı olun, PowerShell komutunu yönetici olarak çalıştırdım. ?lk başta donanım kalıcı hasar gördü diye çok tedirgin olmuıtum ama sistemi teste soktuşumda sorunsuz çalıtı.

Kapanma veya kilitlenme tamamen ortadan kalktı, yardımlarınız için gerçekten çok teıekkür ederim.

? Sistem: Ryzen 5 5600G (APU) | B450 | Vega 7 Graphics | 2x8GB 3600MHz | Goodram 512GB NVMe
    ? "60 Hz monitörden 144 Hz’e geçince dünya varm?? dedim."
    ? Bursa (Nilüfer)
    #58442 Yanıtla
    Kadir00
    Katılımcı

Dediıiniz adımları az önce denedim hocam. Kontrol edince tam da söylediıiniz gibi olduıunu gördüm.

Düzeltmeyi yaptıktan sonra test ettim, hiçbir sorun kalmadı. Yardımlarınız için çok saı olun.

? Sistem: Ryzen 9 7900X | FormD T1 v2 (SFF) | RTX 4070 Ti Super | Corsair SF750 Platinum | 32GB DDR5 6000 CL30
    ? "10 litrelik SFF kasada 4080 çalıştırmak Ayrı zevk."
    ? Konya (Selçuklu)
4 yazı görüntüleniyor - 1 ile 4 arası (toplam 4)
Yanıtla: msn messenger bildirim sesi to-doot wav indir konusundaki #58431 kullanıcısına yanıt ver
Bilgileriniz:

Neyi merak ediyorsun?

En az 3 karakter yazın.

Keşfet

📤 Paylaş & Yapay Zekaya Sor

✓ Link otomatik olarak kopyalanacaktır.
⚡ YAPAY ZEKA MODELLERİNDE ANALİZ ET
Kumru AI
Kumru AI
ChatGPT
ChatGPT
Gemini