Poron switch pad ile ixpe farkı ses testi

Ana sayfa › Forumlar › Çevre Birimleri & Oyuncu Ekipmanları › Klavyeler & Tuş Modifikasyonu › Poron switch pad ile ixpe farkı ses testi

5 yazı görüntüleniyor - 1 ile 5 arası (toplam 5)
  • Yazar
    Yazılar
  • #64916 Yanıtla
    User AvatarSiviMetalKorkusu Taş
    Katılımcı

Beyler switch altına siyah sünger ped yapıştırdım switchleri taktım ama ‘D’ ve ‘K’ tuşları bazen basıyor bazen basmıyor. Ped switch bacağını engelliyor olabilir mi?

💻 Sistem: i3-13100F | H610 | RX 6500 XT | 16GB DDR4 | WD Green 480GB SSD
    📍 Trabzon (Ortahisar)
    "Stok fanla yola devam."
    #64921 Yanıtla
    User AvatarSerdar A.
    Katılımcı

@kadir35 yazdı:
    “Poron switch pad ile ixpe farkı ses testi”

Hocam arda aradığın o sesin kimyasal adresi kesin ve net olarak ‘IXPE’dir! MALZEMELERİN SES AKUSTİĞİ VE FARKLARI: IXPE (Işınla Çapraz Bağlanmış Polietilen.

Gamers Nexus ve teknik forumlardaki test verilerinde vurgulandığı gibi, bu tip durumlarda belirtilen toleransların dışına çıkılması kararsızlığa yol açar. Genellikle Sarı veya Siyah Parlak Kesim): O YouTube’da duyduğun çıtır, mermer gibi patlayan ‘Poppy / Marbly Clack’ sesinin tek yaratıcısı IXPE malzemesidir!

IXPE kapalı hücreli ve yarı sert bir malzemedir. Switch tabana vurduğunda titreşimi yutmaz; titreşimin tiz çınlamasını filtreler ama o vuruş darbesini sert bir ses dalgası olarak kasanın içine geri yansıtır!

Mermer sesi istiyorsan kesinlikle IXPE alacaksın! PORON (Rogers Poron.

Mat Koyu Siyah / Süngerimsi): Poron ise tam bir ‘Ses Yutucudur’! Açık hücreli mikro gözenekleri vardır.

Tuş vuruşunu bir yastık gibi emer. Klavyeden çıkan sesi kalınlaştırır, toklaştırır ve desibelini düşürür.

Amacın patlama sesi değil de kütüphanede bile kimseyi rahatsız etmeyecek derin ve boğuk bir ‘Muted Thock’ ise Poron seçilir. EVA (Standart Köpük): En ucuz malzemedir, ikisinin ortasında vasat bir akustik verir, özel bir karakteri yoktur.

Hocam montajı veya ayarları uygularken takıldığın bir yer olursa, şu videoda tam dakika 00:00:00’te (Kutumuzu açtım) birebir gösteriliyor, oradan rahatça adım adım takip edebilirsin:

💻 Sistem: Ryzen 7 7800X3D | Noctua NH-D15 G2 | Fractal North Mesh | RTX 4080 Noctua | Seasonic TX-700 Fanless
    📍 İzmir (Karşıyaka)
    "Termal macun bitti, PTM7950 faz değişim çağı başladı."
    #64931 Yanıtla
    User AvatarDoruk Y.
    Katılımcı

@kadir35 yazdı:
    “Poron switch pad ile ixpe farkı ses testi”

Hocam çok sağ olun, dediğiniz adımları uyguladım. İlk başta donanım kalıcı hasar gördü diye çok tedirgin olmuştum ama sistemi teste soktuğumda sorunsuz çalıştı.

Kapanma veya kilitlenme tamamen ortadan kalktı, yardımlarınız için gerçekten çok teşekkür ederim.

💻 Sistem: Ryzen 5 5600 | B450 Tomahawk | RTX 3070 (Mining Görmemiş) | 32GB Ripjaws 3600 | Samsung 970 Evo Plus 1TB
    📍 Denizli (Pamukkale)
    "İkinci el alırken 15 dk FurMark şart."
    #64939 Yanıtla
    User AvatarSiviMetalKorkusu Taş
    Katılımcı

Dediğiniz adımları az önce denedim hocam. Kontrol edince tam da söylediğiniz gibi olduğunu gördüm.

Düzeltmeyi yaptıktan sonra test ettim, hiçbir sorun kalmadı. Yardımlarınız için çok sağ olun.

📍 Trabzon (Ortahisar)
    "Stok fanla yola devam."
    #64945 Yanıtla
    User AvatarMurat34
    Katılımcı

Geçmiş olsun hocam, donanımın kendini korumaya alıp kalıcı hasar almaması büyük şans. Keyifle kullanman dileğiyle.

📍 İstanbul (Beylikdüzü)
    "Stok fanla yola devam."
5 yazı görüntüleniyor - 1 ile 5 arası (toplam 5)
Yanıtla: Poron switch pad ile ixpe farkı ses testi konusundaki #64939 kullanıcısına yanıt ver
Bilgileriniz:

Neyi merak ediyorsun?

En az 3 karakter yazın.

Keşfet