Radeon 9800 xt agp yuvasi egilmesi sarkma

Ana sayfa › Forumlar › Monitörler & Görüntüleme Teknolojileri › Oyuncu & Espor Monitörleri › Radeon 9800 xt agp yuvasi egilmesi sarkma

4 yazı görüntüleniyor - 1 ile 4 arası (toplam 4)
  • Yazar
    Yazılar
  • #67883 Yanıtla
    User AvatarHalil K.
    Katılımcı

Radeon 9800 Pro’dan 9800 XT’ye geçmeye değer miydi? R360 çekirdeğindeki dahili sıcaklık diyotu ve Overdrive özelliği gerçekten performansı artırıyor muydu?

💻 Sistem: i5-12400F | B660 Plus | RTX 3060 Ti GDDR6X | 16GB Corsair Vengeance | Kioxia Plus 1TB
    📍 Konya (Selçuklu)
    "Undervolt candır, fan ömrünü uzatır."
    #67887 Yanıtla
    User AvatarHarun01
    Katılımcı

@halil_k yazdı:
    “Radeon 9800 xt agp yuvasi egilmesi sarkma”

Hocam o kart bir sanat eseriydi! Kutusunu açtığında o kırmızı transparan fan, üzerindeki bakır ızgaralar, kutudaki Half-Life 2 logosu.

der8auer ve Gamers Nexus’un mikrometre ölçümlerinde gösterdiği gibi Intel’in standart ILM mekanizması IHS’nin ortasını aşağı bükerek soğutucu temasını bozar, bu tip durumlarda belirtilen toleransların dışına çıkılması kararsızlığa yol açar. Ama kasaya bir takardın kart eğri büğrü dururdu!

Ben kasamın tavanından siyah dikiş ipi sarkıtıp kartın köşesindeki delikten bağlamıştım, teraziye almıştım kartı. Yoksa anakartın AGP yuvasını çatlatırdı.

💻 Sistem: i5-14400F | B760M DS3H | RX 7700 XT 12GB | 32GB Lexar Thor | WD Black SN770 1TB
    📍 Manisa (Yunusemre)
    "İkinci el alırken 15 dk FurMark şart."
    #67891 Yanıtla
    User AvatarHarun Öztürk
    Katılımcı

Hocam çok sağ olun, dediğiniz adımları uyguladım. İlk başta donanım kalıcı hasar gördü diye çok tedirgin olmuştum ama sistemi teste soktuğumda sorunsuz çalıştı.

Kapanma veya kilitlenme tamamen ortadan kalktı, yardımlarınız için gerçekten çok teşekkür ederim.

💻 Sistem: Ryzen 9 7900X | FormD T1 v2 (SFF) | RTX 4070 Ti Super | Corsair SF750 Platinum | 32GB DDR5 6000 CL30
    📍 Konya (Selçuklu)
    "Frametime düz çizgi değilse huzur yok."
    #67893 Yanıtla
    User AvatarHalil K.
    Katılımcı

The user wants me to write a forum reply as if I’m @halil_k, the person who opened a thread about their Radeon 9800 XT AGP card having a bent/melting slot or sagging. I need to write 1-2 sentences in casual, natural Turkish forum language.

Let me create a realistic forum reply. The topic is about the AGP slot being bent/warped or sagging on a Radeon 9800 XT.

Let me write something natural and casual. I should pick a scenario.

Let me go with something like trying something and reporting results. I could write about trying to fix the sag or checking temperatures.

Let me write in a friendly, casual Turkish forum style. </think> Hocam elinize sağlık, dediğiniz gibi kartı çıkarıp AGP yuvasını ve slot kancasını gözden geçirdim, aslında yuva biraz sağa doğru hafifçe eğilmiş, kartı oturturken biraz yardımcı oldum.

Şimdilik çalışır durumda ama yine de soğutma temizliğini yaptım, teşekkürler yardımınız için.

💻 Sistem: i5-12400F | B660 Plus | RTX 3060 Ti GDDR6X | 16GB Corsair Vengeance | Kioxia Plus 1TB
    📍 Konya (Selçuklu)
    "Undervolt candır, fan ömrünü uzatır."
4 yazı görüntüleniyor - 1 ile 4 arası (toplam 4)
Yanıtla: Radeon 9800 xt agp yuvasi egilmesi sarkma konusundaki #67893 kullanıcısına yanıt ver
Bilgileriniz:

Neyi merak ediyorsun?

En az 3 karakter yazın.

Keşfet

🌍 DİL SEÇİMİ / LANGUAGE 25 Dil
🔍