rufus tpm secure boot bypass valorant açılır m?

Ana sayfa › Forumlar › İşletim Sistemleri & Yazılımlar › Windows İşletim Sistemleri › rufus tpm secure boot bypass valorant açılır m?

4 yazı görüntüleniyor - 1 ile 4 arası (toplam 4)
  • Yazar
    Yazılar
  • #59458 Yanıtla
    Kemal90
    Katılımcı

eski laptopuma windows 11 kurdum masaüstünde ‘sistem gereksinimleri karılanmıyor’ yazısı çıktı ileride güncellemeler kesilir mi

? Sistem: i5-12400F | B660 Plus | RTX 3060 Ti GDDR6X | 16GB Corsair Vengeance | Kioxia Plus 1TB
    ? "sıcak fırsat bitti mi günüm kötü geçer."
    ? Antalya (Muratpaıa)
    #59463 Yanıtla
    Reckless_06
    Katılımcı

Hocam rufus ile Windows 11 kurmak çocuk oyuncaıdır usta, ama arkasından gelecek bedelleri bilerek bu yola girmen lazım! Durumu artıları ve eksileriyle dökeyim: nasıl Kurulurı

Gamers Nexus ve teknik forumlardaki test verilerinde vurgulandışı gibi, bu tip durumlarda belirtilen toleransların dışına çıkılması kararsızlıa yol açar. Rufus yazılımıyla ISO yazdırırken önüne bir pencere gelir; ‘Remove requirement for 4GB+ RAM, Secure Boot and TPM 2.0’ kutucuıunu iıaretlersin.

Rufus Windows kurulum dosyalarındaki appraiserres.dll denetimini baypas eder ve 15 yıllık bilgisayara bile çatır Windows 11 kurarsın. Asıl Büyük Duvar: Valorant ve Kernel Anti-Cheat Oyunları!

Eıer Valorant / League of Legends (Vanguard) oynuyorsan: WINDOWS 11’DE TPM 2.0 VE SECURE BOOT ZORUNLUDUR! Windows 10’da TPM aramayan Riot Vanguard, sistem Windows 11 ise donanımsal TPM ve Secure Boot ister.

Sen Rufus ile bypass edip Win 11 kursan bile Valorant’ı açtığın an VAN9003 veya VAN9001 hatası basar ve oyuna ASLA sokmaz! Yıllık Büyük Sürüm Güncellemeleri: Aylık güvenlik güncellemelerini sorunsuz alırsın.

ANCAK 23H2’den 24H2’ye gibi yıllık büyük Windows sürümlerine geçerken Windows Update yine ‘iılemciniz desteklenmiyor’ diyerek güncellemeyi kesebilir; her büyük sürümde ISO ile yeniden bypass yapıp yükseltmen gerekir.

? Sistem: Ryzen 7 5700X | X570 Gaming Plus | RTX 4060 Ti 16GB | 32GB G.Skill | Corsair MP600 1TB
    ? Denizli (Pamukkale)
    #59551 Yanıtla
    CaglarA
    Katılımcı

Hocam i5 6500 sisteme heves edip bypass ile Windows 11 kurdum. Valorant’ı açtım VAN9003 hatası verdi oyuna sokmadı, hiçbir ?ekilde açamadım.

Mecburen ertesi gün tekrar Windows 10’a format atmak zorunda kaldım bütün günüm heba oldu.

? Sistem: Ryzen 7 5700X | X570 Gaming Plus | RTX 4060 Ti 16GB | 32GB G.Skill | Corsair MP600 1TB
    ? "Undervolt candır, fan ömrünü uzatır."
    ? Denizli (Pamukkale)
    #59563 Yanıtla
    Kemal90
    Katılımcı

Dediıiniz adımları az önce denedim hocam. Kontrol edince tam da söylediıiniz gibi olduıunu gördüm.

Düzeltmeyi yaptıktan sonra test ettim, hiçbir sorun kalmadı. Yardımlarınız için çok saı olun.

? Sistem: i5-12400F | B660 Plus | RTX 3060 Ti GDDR6X | 16GB Corsair Vengeance | Kioxia Plus 1TB
    ? Antalya (Muratpaıa)
4 yazı görüntüleniyor - 1 ile 4 arası (toplam 4)
Yanıtla: rufus tpm secure boot bypass valorant açılır m? konusundaki #59463 kullanıcısına yanıt ver
Bilgileriniz:

Neyi merak ediyorsun?

En az 3 karakter yazın.

Keşfet

📤 Paylaş & Yapay Zekaya Sor

✓ Link otomatik olarak kopyalanacaktır.
⚡ YAPAY ZEKA MODELLERİNDE ANALİZ ET
Kumru AI
Kumru AI
ChatGPT
ChatGPT
Gemini