sennheiser hd560s vs gaming kulaklık ses kasma

Ana sayfa › Forumlar › Çevre Birimleri & Oyuncu Ekipmanları › Kulaklık, Mikrofon & Ses Sistemleri › sennheiser hd560s vs gaming kulaklık ses kasma

5 yazı görüntüleniyor - 1 ile 5 arası (toplam 5)
  • Yazar
    Yazılar
  • #57867 Yanıtla
    Ercan1907
    Katılımcı

açık arkalı kulaklık aldım odadaki vantilatörün sesi direkt kulaımda dıarıya da müzik sesi fıkırıyor bu kulaklık bozuk mu niye dıı kapağı ?zgaralı delik deıik

#57869 Yanıtla
    Thunderbolt_x
    Katılımcı

Hocam bak dostum ‘Gaming’ kulaklıkların %95’i kapalı kapsüldür (Closed-Back). Sürücünün arkası mühürlüdür; baslar güçlü vurur, dıarı ses kaçırmaz ama dezavantajı: Ses kafanın tam ortasından geliyor gibi olur (dar ses sahnesi).

Reddit r/buildapc ve uluslararası donanım testlerinde de paylaılan tecrübelere göre, bu tip durumlarda belirtilen toleransların dışına çıkılması kararsızlıa yol açar. Açık Kapsül (Open-Back) kulaklıklarda ise sürücünün arkası tel ?zgaradır.

Ses dalgaları dıarıya serbestçe kaçar, sıfır iç rezonans oluıur. Ses odanın 3 metre ötesindeymiı gibi geniıler (wide soundstage).

CS2’de adamın üst kattan m? koridordan m? geldiıini cetvelle çizer gibi anlarsın. Tek ?artı: Odan sessiz olacak.

#57873 Yanıtla
    Semih61
    Katılımcı

Hocam ben Cloud 2’den HD560S’e geçtim ilk gün ‘bunun bası nerede’ dedim. Ama rekabetçiye girdim, adam daha A bombasından çıkmadan tam koordinatını arkadaşa söyledim. Konumlandırma inanılmaz bir seviye.

#57880 Yanıtla
    Ercan1907
    Katılımcı

Dediıiniz adımları az önce denedim hocam. Kontrol edince tam da söylediıiniz gibi olduıunu gördüm.

Düzeltmeyi yaptıktan sonra test ettim, hiçbir sorun kalmadı. Yardımlarınız için çok saı olun.

#57886 Yanıtla
    Turgut34
    Katılımcı

Sorunun çözülmesine çok sevindim hocam. Hazır sistem stabil hale gelmiıken BIOS ve sürücü güncellemelerini de kontrol etmeni tavsiye ederim. Uzun vadede kafan rahat eder.

5 yazı görüntüleniyor - 1 ile 5 arası (toplam 5)
Yanıtla: sennheiser hd560s vs gaming kulaklık ses kasma konusundaki #57873 kullanıcısına yanıt ver
Bilgileriniz:

Neyi merak ediyorsun?

En az 3 karakter yazın.

Keşfet

📤 Paylaş & Yapay Zekaya Sor

✓ Link otomatik olarak kopyalanacaktır.
⚡ YAPAY ZEKA MODELLERİNDE ANALİZ ET
Kumru AI
Kumru AI
ChatGPT
ChatGPT
Gemini