steelseries qck mousepad elde nasıl yıkanır deterjanla

Ana sayfa › Forumlar › Çevre Birimleri & Oyuncu Ekipmanları › Oyuncu Fareleri, Yüzeyler & Aksesuar › steelseries qck mousepad elde nasıl yıkanır deterjanla

5 yazı görüntüleniyor - 1 ile 5 arası (toplam 5)
  • Yazar
    Yazılar
  • #57641 Yanıtla
    Kadir K.
    Katılımcı

mousepad makinede yıkanır m? kenarları açılır m?

#57645 Yanıtla
    Tayfun06
    Katılımcı

Hocam Sakın o mousepadi çamaşır makinesine atma! Makinenin içindeki 1000 devirlik santrifüj sıkma kuvveti o kumaş ile kauçuk tabanın arasındaki yapıştırıcıyı parçalar (delaminasyon), kenar dikişlerini söker ve yüzeyin dokusunu bozarak fareyi çamura saplanmış gibi hissettirir.

Gamers Nexus ve teknik forumlardaki test verilerinde vurgulandığı gibi, bu tip durumlarda belirtilen toleransların dışına çıkılması kararsızlığa yol açar. > Doğru ve Zararsız Temizleme Adımları: > > Hazırlık (Banyo / Lavabo): >.

Küvete veya temiz düz bir leğene ılık su doldur (asla sıcak değil, elini yakmayacak 25-30°C ılık su). Mousepadi tamamen düz bir şekilde suyun içine yatır ve her yerinin ıslanmasını sağla.

> > Deterjan Seçimi ve Uygulama: >. Kumaştaki o beyaz lekeler ter, cilt yağı ve ölü deri hücreleridir.

Bunları en iyi çözen şey birkaç damla standart bulaşık deterjanı (Fairy/Pril) veya bebek şampuanıdır. Çamaşır deterjanı (toz/sıvı) kullanma, içindeki kimyasallar kumaş liflerini sertleştirir.

Mousepadin üzerine birkaç damla deterjan damlat. > > *Nazik Ovma: >.

Kesinlikle sert bulaşık teli veya sert kıllı fırça KULLANMA. Yumuşak bir mikrofiber bez veya sarı temizlik süngerinin yumuşak tarafı ile, kumaşın dokusu yönünde dairesel ve yumuşak hareketlerle köpürt.

Özellikle bileğin değdiği o lekeli kısımları nazikçe ovala.

Hocam montajı veya ayarları uygularken takıldığın bir yer olursa, şu videoda tam dakika 01:31’te (Detergent kullanarak mousepadı temizleyin) birebir gösteriliyor, oradan rahatça adım adım takip edebilirsin:

https://www.youtube.com/watchıv=X-u3PDU3HB4&t=91s

#57648 Yanıtla
    Vort3x_99
    Katılımcı

hocam tecrübeyle sabit, ‘aman biıey olmaz’ diyip artisan mousepadimi çamaır makinesine kısa programa attım. makineden bi çıktı kenar dikiıleri komple sökülmüı, kauçuk taban dalga olmuı masaya oturmuyordu.

1500 liralık pad çöp oldu. o günden beri sadece ?lık su ve birkaç damla bulaık deterjanıyla banyoda süngerle yıkıyorum, ilk günkü kutusundan çıkm?? gibi pırıl ve yaı gibi kayıyor.

#57654 Yanıtla
    Kadir K.
    Katılımcı

Dediıiniz adımları az önce denedim hocam. Kontrol edince tam da söylediıiniz gibi olduıunu gördüm.

Düzeltmeyi yaptıktan sonra test ettim, hiçbir sorun kalmadı. Yardımlarınız için çok saı olun.

#57660 Yanıtla
    Yusuf35
    Katılımcı

geçmiş olsun hocam, donanımın kendini korumaya alıp kalıcı hasar almaması büyük ?ans. Keyifle kullanman dileıiyle.

5 yazı görüntüleniyor - 1 ile 5 arası (toplam 5)
Yanıtla: steelseries qck mousepad elde nasıl yıkanır deterjanla konusundaki #57654 kullanıcısına yanıt ver
Bilgileriniz:

Neyi merak ediyorsun?

En az 3 karakter yazın.

Keşfet

📤 Paylaş & Yapay Zekaya Sor

✓ Link otomatik olarak kopyalanacaktır.
⚡ YAPAY ZEKA MODELLERİNDE ANALİZ ET
Kumru AI
Kumru AI
ChatGPT
ChatGPT
Gemini