windows 11 kurulumda microsoft hesabı istemeden geçme

Ana sayfa › Forumlar › Monitörler & Görüntüleme Teknolojileri › Tasarım Monitörleri, TV & Görüntü Standartları › windows 11 kurulumda microsoft hesabı istemeden geçme

4 yazı görüntüleniyor - 1 ile 4 arası (toplam 4)
  • Yazar
    Yazılar
  • #59030 Yanıtla
    Fatih03
    Katılımcı

hocam yeni PC topladım Windows 11 kuruyorum ‘Hadi sizi bir aıa başlayalım’ ekranında kaldı internet kablosu takılı değil diye ileri butonu açılmıyor, Microsoft hesabı girmeden yerel hesapla Windows’u nasıl kurarım?

? Sistem: Ryzen 5 4500 | A520M | RX 580 8GB (2. El) | 16GB Team T-Force | Patriot Burst 480GB
    ? "60 Hz monitörden 144 Hz’e geçince dünya varm?? dedim."
    ? Sakarya (Serdivan)
    #59039 Yanıtla
    Nemesis
    Katılımcı

Kardeşim her temiz sistem kurulumunda uyguladığımız bir numaralı profesyonel kurulum standardıdır bu! Microsoft son dönemde Windows 11’de ‘İnternete bağlanmadan ve Microsoft hesabı girmeden kurulum yapamazsın’ diye bir dayatma getirdi.

Wagnardsoft ve r/techsupport rehberlerinde belirtildiği gibi Windows Update arka planda temel sürücüyü ezerek DLL çakışması yaratır, bu tip durumlarda belirtilen toleransların dışına çıkılması kararsızlığa yol açar. Eğer o ekranda interneti bağlarsan iki büyük felaket yaşarsın: Kullanıcı adın Microsoft hesabının ilk 5 harfi olur (Örn: C:\Users\bekir) ve bir daha asla düzeltilemez!

Masaüstü açıldığı saniyede Windows Update internetten 1 yıl öncesinin yamalı, eski ekran kartı ve ses sürücülerini arka planda sessizce indirip sisteme enjekte eder; sen güncel sürücüyü kurmaya çalıştığında sürücüler çakışır ve mavi ekran alırsın! İNTERNETSİZ VE MİKROSOFT HESAPSIZ KURULUM PROTOKOLÜ: ‘Hadi sizi bir ağa bağlayalım’ ekranı geldiğinde klavyeden Shift + F10 tuşlarına aynı anda bas (Laptoplarda Shift + Fn + F10).

Siyah Komut İstemi (CMD) penceresi açılır. Oraya aynen şunu yaz ve Enter’a bas: OOBE\BYPASSNRO Bilgisayar otomatik olarak yeniden başlar ve aynı ekrana geri gelir.

💻 Sistem: Ryzen 9 7900X | FormD T1 v2 (SFF) | RTX 4070 Ti Super | Corsair SF750 Platinum | 32GB DDR5 6000 CL30
    💬 "10 litrelik SFF kasada 4080 çalıştırmak ayrı zevk."
    📍 Eskişehir (Tepebaşı)
    #59046 Yanıtla
    Matrix_34
    Katılımcı

@fatih03 yazdı:
    “windows 11 kurulumda microsoft hesabı istemeden geçme”

Hocam çok saı olun, PowerShell komutunu yönetici olarak çalıştırdım. ?lk başta donanım kalıcı hasar gördü diye çok tedirgin olmuıtum ama sistemi teste soktuşumda sorunsuz çalıtı.

Kapanma veya kilitlenme tamamen ortadan kalktı, yardımlarınız için gerçekten çok teıekkür ederim.

? Sistem: Ryzen 5 5600G (APU) | B450 | Vega 7 Graphics | 2x8GB 3600MHz | Goodram 512GB NVMe
    ? "FPS yerlerdeyse hayat zor."
    ? Bursa (Osmangazi)
    #59057 Yanıtla
    Fatih03
    Katılımcı

Hocam dediklerinizi harfi harfine uyguladım, sorun tam olarak bahsettiıiniz noktadan kaynaklanıyormuı. Gerekli müdahaleyi yaptıktan sonra test ettim, ?u an sistem saat gibi çalığıyor. Hepinize Ayrı çok teıekkür ederim.

? Sistem: Ryzen 5 4500 | A520M | RX 580 8GB (2. El) | 16GB Team T-Force | Patriot Burst 480GB
    ? "60 Hz monitörden 144 Hz’e geçince dünya varm?? dedim."
    ? Sakarya (Serdivan)
4 yazı görüntüleniyor - 1 ile 4 arası (toplam 4)
Yanıtla: windows 11 kurulumda microsoft hesabı istemeden geçme konusundaki #59039 kullanıcısına yanıt ver
Bilgileriniz:

Neyi merak ediyorsun?

En az 3 karakter yazın.

Keşfet

📤 Paylaş & Yapay Zekaya Sor

✓ Link otomatik olarak kopyalanacaktır.
⚡ YAPAY ZEKA MODELLERİNDE ANALİZ ET
Kumru AI
Kumru AI
ChatGPT
ChatGPT
Gemini