Windows 11 Microsoft hesapsız kurulum OOBE BYPASSNRO, Windows 11

Ana sayfa › Forumlar › Masaüstü Bilgisayar, Bileşenler & SFF › İşlemciler (CPU) › Windows 11 Microsoft hesapsız kurulum OOBE BYPASSNRO, Windows 11

6 yazı görüntüleniyor - 1 ile 6 arası (toplam 6)
  • Yazar
    Yazılar
  • #54985 Yanıtla
    Hakan06
    Katılımcı

Windows 11 kurulumunda OOBE\BYPASSNRO komutu güvenli midirı Komuttan sonra bilgisayar neden yeniden başlıyorı

#54996 Yanıtla
    Pulsar_35
    Katılımcı

Dostum Microsoft’un Windows 11 ile birlikte kullanıcılara dayattığı en can sıkıcı ve zorba dayatmalardan birine çarpmışsın: İnternet ve Microsoft Hesabı Zorunluluğu! Hiçbir internet kablosu takmadan, hiçbir e-posta girmeden, 10 saniyede eski usul saf ve temiz bir Yerel Hesap (Local Account) açmanın o efsanevi resmi çözümünü adım adım anlatalım: Öncelikle O Ekranda Ne Yapacaksını: ‘Hadi sizi bir ağa bağlayalım’ ekranında hiçbir yere tıklayamıyorken; klavyenden aynı anda SHIFT ve F10 tuşlarına bas! (Bazı laptoplarda Fn + Shift + F10 basman gerekebilir). İkinci olarak Komut İstemi Açılacak: Ekranın tam ortasında siyah bir Komut İstemi (CMD) penceresi açılacaktır. Üçüncü olarak Sihirli Komutu Yaz: O siyah ekrana harfi harfine aynen şunu yaz ve Enter’a bas: OOBE\BYPASSNRO (Buradaki ters eğik çizgi \ işaretidir; Alt Gr + Soru işareti tuşuna basarak yapabilirsin). Son olarak da Sistem yeniden Başlayacak: Enter’a bastığın anda bilgisayar anında kendini yeniden başlatacak ve kurulum sihirbazı en baştan açılacaktır. 5) Mucize buton geldi: Bölge ve klavye seçimini tekrar yap; ağ bağlama ekranına geldiğinde bu kez alt tarafta sihirli bir yeni seçenek göreceksin: ‘Internet bağlantim yok’ (I don’t have internet)! 6) Bu seçeneğe tıkla, ardından ‘Sınırlı kuruluma devam et’ de; karşına doğrudan ‘Bu bilgisayarı kim kullanacak?’ yerel hesap ekranı gelecektir. İstediğin kullanıcı adını ve şifreni yazarak tertemiz, Microsoft hesapsız, arkada telemetri olmadan işletim sistemini kurabilirsin! 7) Gizli Avantaj: Bu yöntemle yerel hesap açtığında Windows kurulum sırasında arkandan habersizce BitLocker şifrelemesini AÇAMAZ; böylece SSD’nin hızından %20 kaybetmezsin ve olası bir kilitlenmede verilerin asla rehin kalmaz!

#55078 Yanıtla
    Orhan1903
    Katılımcı

@hakan06 dedi ki:<br>”Windows 11 Microsoft hesapsız kurulum OOBE BYPASSNRO, Windows 11″

Kanka çözüm 10 saniyedir: O takıldışın internet ekranında klavyeden Shift + F10 yap. Siyah bir CMD penceresi açılacak. Oraya OOBE\BYPASSNRO yaz Enter’a bas. PC yeniden başlayacak, Aynı ekrana gelince altta ‘?nternetim yok’ butonu belirecek. Ona tıklayıp direkt yerel hesabını açacaksın. Ne e-posta ister ne ?ifre. En temiz kurulum yöntemidir.

#55187 Yanıtla
    Hakan06
    Katılımcı

Hocam çok teıekkürler, akıam iıten gelince bilgisayarı açıp tavsiyenizi uyguladım. Gerçekten de sorun doırudan oradaym??. ?u an Cinebench ve oyun testlerinde hiçbir anormallik kalmadı, içim rahatladı valla.

#55283 Yanıtla
    Ali E.
    Katılımcı

@hakan06 yazdı:
    “Windows 11 Microsoft hesapsız kurulum OOBE BYPASSNRO, Windows 11”

Sorunun çözülmesine çok sevindim hocam. Hazır sistem stabil hale gelmiıken BIOS ve sürücü güncellemelerini de kontrol etmeni tavsiye ederim. Uzun vadede kafan rahat eder.

#55351 Yanıtla
    Vedat61
    Katılımcı

@hakan06 yazdı:
    “Windows 11 Microsoft hesapsız kurulum OOBE BYPASSNRO, Windows 11”

Aynen öyle hocam, benzer sorunla foruma gelen diıer arkadaşlar için de çok güzel bir rehber oldu bu konu. Güle kullanın, iyi forumlar.

6 yazı görüntüleniyor - 1 ile 6 arası (toplam 6)
Yanıtla: Windows 11 Microsoft hesapsız kurulum OOBE BYPASSNRO, Windows 11 konusundaki #55187 kullanıcısına yanıt ver
Bilgileriniz:

Neyi merak ediyorsun?

En az 3 karakter yazın.

Keşfet

📤 Paylaş & Yapay Zekaya Sor

✓ Link otomatik olarak kopyalanacaktır.
⚡ YAPAY ZEKA MODELLERİNDE ANALİZ ET
Kumru AI
Kumru AI
ChatGPT
ChatGPT
Gemini