windows xp hata sesi wav indir

4 yazı görüntüleniyor - 1 ile 4 arası (toplam 4)
  • Yazar
    Yazılar
  • #56949 Yanıtla
    Mining Gormedi55
    Katılımcı

Windows XP’de bir hata çıktışığında gelen o tok ve korkutucu ‘DUMMM’ sesi (Windows XP Critical Stop) ile saatin yanındaki ses seviyesine tıklayınca gelen ‘DING’ sesi hafızalarımıza kazındı. Bu sesler Windows 95 ve 3.1’den beri nasıl evrildiı

#56955 Yanıtla
    Vedat58
    Katılımcı

Hocam gece 02:00’de ev halkı uyurken gizlice bilgisayarı açardım, hoparlörün düğmesini kısmayı unuttuğumu o yaylılar ‘DIIIINNNGG DÖÖÖÖNNN’ diye patladığı an anlardım! Bütün apartman ayağa kalkardı.

Gamers Nexus ve teknik forumlardaki test verilerinde vurgulandığı gibi, bu tip durumlarda belirtilen toleransların dışına çıkılması kararsızlığa yol açar. Ama gündüz açtığında o ses öyle bir güven verirdi ki, masmavi gökyüzü ve yeşil tepe duvar kağıdıyla birleşince ‘dünya güvende’ hissederdin.

#56957 Yanıtla
    Turgut06
    Katılımcı

Hocam çok saı olun, PowerShell komutunu yönetici olarak çalıştırdım. ?lk başta donanım kalıcı hasar gördü diye çok tedirgin olmuıtum ama sistemi teste soktuşumda sorunsuz çalıtı.

Kapanma veya kilitlenme tamamen ortadan kalktı, yardımlarınız için gerçekten çok teıekkür ederim.

#56966 Yanıtla
    Mining Gormedi55
    Katılımcı

Dediıiniz adımları az önce denedim hocam. Kontrol edince tam da söylediıiniz gibi olduıunu gördüm.

Düzeltmeyi yaptıktan sonra test ettim, hiçbir sorun kalmadı. Yardımlarınız için çok saı olun.

4 yazı görüntüleniyor - 1 ile 4 arası (toplam 4)
Yanıtla: windows xp hata sesi wav indir konusundaki #56966 kullanıcısına yanıt ver
Bilgileriniz:

Neyi merak ediyorsun?

En az 3 karakter yazın.

Keşfet

📤 Paylaş & Yapay Zekaya Sor

✓ Link otomatik olarak kopyalanacaktır.
⚡ YAPAY ZEKA MODELLERİNDE ANALİZ ET
Kumru AI
Kumru AI
ChatGPT
ChatGPT
Gemini