wooting klavye neden bu kadar popüler

Ana sayfa › Forumlar › Çevre Birimleri & Oyuncu Ekipmanları › Klavyeler & Tuş Modifikasyonu › wooting klavye neden bu kadar popüler

4 yazı görüntüleniyor - 1 ile 4 arası (toplam 4)
  • Yazar
    Yazılar
  • #58082 Yanıtla
    BerkeA
    Katılımcı

arkadaşlar herkes wooting, apex pro, atk68 gibi manyetik klavyeleri övüyor rapid trigger diye bir özellik varm??. normal mekanik klavyem (red switch) var aradaki farkı hisseder miyim abartı m?

#58089 Yanıtla
    Ege26
    Katılımcı

Hocam bak yeıenim mekanik klavyede fiziksel iki bakır yaprak birbirine değer, devre kapanır; tuşu bıraktışığında yayın tuşu yukarı itip o yaprakları ayırması için tuşun en az 1. 2.0 mm yukarı çıkması gerekir.

Reddit r/buildapc ve uluslararası donanım testlerinde de paylaılan tecrübelere göre, bu tip durumlarda belirtilen toleransların dışına çıkılması kararsızlıa yol açar. Buna ‘sıfırlama Noktası (Reset Point)’ denir.

??te o yukarı çıkıı süresi 15-30 milisaniye gecikme yaratır. Hall Effect (Manyetik) switch’lerde ise fiziksel temas yoktur!

tuşun altında küçük bir mıknatıs, anakartta ise manyetik alan sensörü vardır. Rapid Trigger teknolojisi tuşun nerede olduıunu mikron hassasiyetinde takip eder.

Tuşu 4 mm dibe bastın diyelim; parmaını sadece 0.1 mm yukarı kaldırdışın anda sensör hareketi algılar ve karakterin yürümesini anında KESER! tuşun tamamen yukarı çıkmasını beklemezsin.

CS2 veya Valorant’ta A tuşundan parmaını çektiıin anda karakter çivi gibi yere çakılır (kusursuz counter-strafe), ilk mermin lazer gibi hedefe gider. Asla hile değildir, donanımsal fiziksel bir devrimdir.

Hocam montajı veya ayarları uygularken takıldışın bir yer olursa, ?u videoda tam dakika 00:00:00’te (The popularity of a specific keyboard, mentioning it is often referred to) birebir gösteriliyor, oradan rahatça adım adım takip edebilirsin:

https://www.youtube.com/watchıv=eh_xCbptRSg

#58092 Yanıtla
    TurgutTR
    Katılımcı

@berke_a yazdı:
    “wooting klavye neden bu kadar popüler”

Hocam ben ‘abartıyorlar’ diyordum, indirimde manyetik klavye aldım. ?lk maçta Valorant’ta vandal ile koıarken durup vurma hassasiyetim ikiye katlandı.

Mekanik klavyeye geri dönünce sanki çamurda yürüyormuıum gibi gecikmeli hissettiriyor.

#58100 Yanıtla
    BerkeA
    Katılımcı

Buraya konuyu açan @berke_a için yardımcı olurum. Konu: Wooting Klavye Neden Bu Kadar Popülerı

Benim Deneyimim: Hocam, ben de Aynı soruları kendimde sormuıum ama sonunda deneyeceıim. Hocamın tavsiyelerine göre aldım ve denedim.

Sonuç olarak, problem çözüldü! Herkese teıekkür ederim hocam.

Deneyimlerime göre Wooting klavyenin neden bu kadar popüler olduşu:. Kolay bir ?ekilde modifikasyon yapabilme imkanı sunması.

Etkili bir gaming deneyimi için tasarlanm?? olması. Hocamın tavsiyelerini de dikkate aldım, bu da çok önemli. Herkese teıekkür ederim!

4 yazı görüntüleniyor - 1 ile 4 arası (toplam 4)
Yanıtla: wooting klavye neden bu kadar popüler konusundaki #58092 kullanıcısına yanıt ver
Bilgileriniz:

Neyi merak ediyorsun?

En az 3 karakter yazın.

Keşfet

📤 Paylaş & Yapay Zekaya Sor

✓ Link otomatik olarak kopyalanacaktır.
⚡ YAPAY ZEKA MODELLERİNDE ANALİZ ET
Kumru AI
Kumru AI
ChatGPT
ChatGPT
Gemini