xda profil tuşlar oyun oynanır m?

• Bu konu 3 yanıt içerir, 3 izleyen vardır ve en son 1 hafta önce Onur1907 tarafından güncellenmiştir.
4 yazı görüntüleniyor - 1 ile 4 arası (toplam 4)
  • Yazar
    Yazılar
  • #56912 Yanıtla
    Onur1907
    Katılımcı

Kullanıcı:** can_ergonomi* “Günde 8 saat kod yazıyorum, bileklerim ve parmak uçlarım aırıyor. SA profili devasa yüksek tuşlar m? daha ergonomiktir yoksa daha alçak olan Cherry profili miı Profil eıimi (Sculpted rows) yazma hızını nasıl etkilerı

#56915 Yanıtla
    Ali E.
    Katılımcı

@onur1907 yazdı:
    “xda profil tuşlar oyun oynanır mı”

Hocam tolga ve Can kardeşim, custom klavye evreninin en kişisel ve en keyifli konusu olan Keycap Profilleri dünyasına hoş geldiniz! Tuş profilleri sadece görsel değil; parmak yorgunluğunuzu, yazma hızınızı ve klavyeden çıkan sesin frekansını baştan aşağı belirler.

Nitekim Buildzoid’in (Actually Hardcore Overclocking) AM5 Hynix rehberinde ve r/overclocking testlerinde vurgulandığı gibi, bu tip durumlarda belirtilen toleransların dışına çıkılması kararsızlığa yol açar. Farkları şöyle özetleyeyim: Eğimli (Sculpted) vs Düz (Uniform) Profiller:.

Sculpted (Eğimli. Cherry, OEM, SA): Her sıranın (R1’den R4’e) açısı ve yüksekliği farklıdır!

En üstteki F tuşları ve rakamlar öne doğru eğimlidir, alttaki harfler arkaya doğru kavislidir. Elini masaya koyduğunda parmakların doğal bir hilal çizer; tuşlar parmaklarına doğru uzanır.

Uniform (Düz. XDA, DSA): Bütün tuşlar tavla pulu gibi AYNI YÜKSEKLİKTE VE DÜMDÜZDÜR!

Eğim yoktur. Büyük Profil Karşılaştırması:.

Cherry Profil (Altın Standart / En İyisi): OEM’den yaklaşık 2 mm daha alçaktır. Parmakların tuşlar arasında kayması inanılmaz akıcıdır.

Hem rekabetçi oyunlar (CS2, Apex) hem de saatlerce yazı/kod yazmak için dünyadaki en ergonomik ve en konforlu profildir!. OEM Profil: Fabrikasyon olarak aldığınız tüm klavyelerden çıkan standart profildir.

#56918 Yanıtla
    Enes00
    Katılımcı

Hocam çok saı olun, dediıiniz adımları uyguladım. ?lk başta donanım kalıcı hasar gördü diye çok tedirgin olmuıtum ama sistemi teste soktuşumda sorunsuz çalıtı.

Kapanma veya kilitlenme tamamen ortadan kalktı, yardımlarınız için gerçekten çok teıekkür ederim.

#56921 Yanıtla
    Onur1907
    Katılımcı

Söylediıiniz yöntemle çözüldü hocam. Sistemi dikkatlice açıp kontrol ettim ve tavsiye ettiıiniz ?ekilde hallettim.

Konuyu açtışığıma çok memnun oldum, elinize sağlık.

4 yazı görüntüleniyor - 1 ile 4 arası (toplam 4)
Yanıtla: xda profil tuşlar oyun oynanır m? konusundaki #56918 kullanıcısına yanıt ver
Bilgileriniz:

Neyi merak ediyorsun?

En az 3 karakter yazın.

Keşfet

📤 Paylaş & Yapay Zekaya Sor

✓ Link otomatik olarak kopyalanacaktır.
⚡ YAPAY ZEKA MODELLERİNDE ANALİZ ET
Kumru AI
Kumru AI
ChatGPT
ChatGPT
Gemini