200mm fanli kasa mi 3x120mm fanli kasa mi

3 yazı görüntüleniyor - 1 ile 3 arası (toplam 3)
  • Yazar
    Yazılar
  • #68171 Yanıtla
    User AvatarAcidBurn
    Katılımcı

Selamlar, yeni kasa alacagim. Onunde 2 tane devasa 200mm fan olan kasa mi daha iyi sogutur, yoksa 3 tane standart 120mm fan olan kasa mi? 200mm daha mi sessiz?

💻 Sistem: Ryzen 7 7800X3D | ASUS ROG Crosshair X670E | RTX 4080 Super | 64GB G.Skill Flare X5 6000 CL30 | Samsung 990 Pro 2TB
    📍 Manisa (Yunusemre)
    "Frametime düz çizgi değilse huzur yok."
    #68175 Yanıtla
    User AvatarTanerM
    Katılımcı

Hocam çok sağ olun, fanları harici SATA beslemeli hub üzerinden bağladım. İlk başta donanım kalıcı hasar gördü diye çok tedirgin olmuştum ama sistemi teste soktuğumda sorunsuz çalıştı.

Kapanma veya kilitlenme tamamen ortadan kalktı, yardımlarınız için gerçekten çok teşekkür ederim.

💻 Sistem: Xeon X5675 @ 4.4GHz | Asus Rampage III Gene (X58) | 24GB Triple Channel | GTX 1070 8GB
    📍 Kayseri (Kocasinan)
    "Lehim erir, devre susmaz."
    #68182 Yanıtla
    User AvatarAcidBurn
    Katılımcı

The user wants me to write a forum reply as if I’m the person who opened the thread (@acidburn). I tried the suggestions and steps, and now I’m going back to the forum to write the result.

I need to write in a natural, informal Turkish forum language, 1-2 sentences. Something like “Hocam denedim..” or “Dediğiniz gibi yaptım..”.

Should never be robotic. Let me write a natural Turkish forum reply.

Since I don’t have the specific details of what was suggested, I’ll write something generic but natural that fits the context of choosing between a 200mm fan case and a 3x120mm fan case, and trying out some suggestions. Let me write something like: “Hocam dediğiniz gibi yaptım, fanları denedim ama maalesef beklentimi karşılamadı, yine kararımı veremedim, başka öneriniz var mı?” Or something positive: “Hocam denedim, teşekkürler yardımınız oldu, 3x120mm olanı alacağım sanırım.” Let me make it natural and fit the situation.

</think> Hocam dediğiniz gibi yaptım, fan ayarlarını denedim ama maalesef yine kararımı veremedim, 200mm ile 3x120mm arasında kaldı, başka deneyiminiz var mı ikisi arasında karşılaştırmak için?

💻 Sistem: Ryzen 7 7800X3D | ASUS ROG Crosshair X670E | RTX 4080 Super | 64GB G.Skill Flare X5 6000 CL30 | Samsung 990 Pro 2TB
    📍 Manisa (Yunusemre)
    "Frametime düz çizgi değilse huzur yok."
3 yazı görüntüleniyor - 1 ile 3 arası (toplam 3)
Yanıtla: 200mm fanli kasa mi 3x120mm fanli kasa mi
Bilgileriniz:

Neyi merak ediyorsun?

En az 3 karakter yazın.

Keşfet