Audigy 2 zs asio dusuk gecikme ayari

Ana sayfa › Forumlar › İşletim Sistemleri & Yazılımlar › Windows İşletim Sistemleri › Audigy 2 zs asio dusuk gecikme ayari

5 yazı görüntüleniyor - 1 ile 5 arası (toplam 5)
  • Yazar
    Yazılar
  • #69662 Yanıtla
    User AvatarSerkan S.
    Katılımcı

Windows 10 ve 11’e bu kartı nasıl tanıtabilirim? Creative resmi desteği kesti ama ‘Daniel_K Support Pack’ diye modifiye sürücüler var, bu sürücülerle 7.1 ses ve EAX efektleri hala çalışıyor mu?

💻 Sistem: Ryzen 5 3600 | A320M | GTX 1650 4GB | 16GB Crucial Ballistix | 240GB SSD + 1TB HDD
    📍 Gaziantep (Şahinbey)
    "60 Hz monitörden 144 Hz’e geçince dünya varmış dedim."
    #69667 Yanıtla
    User AvatarBatuhan Dinçer
    Katılımcı

@serkan_s yazdı:
    “Audigy 2 zs asio dusuk gecikme ayari”

Hocam audigy 2 ZS tüketici ses dünyasının Stradivarius kemanıdır! O altın kaplama jaklar, o siyah PCB.

Phil’s Computer Lab’ın hazır DOS starter paketindeki sürücü yapılandırmasını incelersen sorunun hemen çözüldüğünü görebilirsin, bu tip durumlarda belirtilen toleransların dışına çıkılması kararsızlığa yol açar. 2003 yılında yanına Creative GigaWorks S750 7.1 hoparlör setini bağlayıp bir DVD-Audio diski taktığında odanın içinde orkestra çalıyor sanırdın.

Günümüzdeki o 50 liralık anakart Realtek’leri dinamik aralıkta ve bas derinliğinde bu kartın yanına bile yaklaşamaz.

Hocam montajı veya ayarları uygularken takıldığın bir yer olursa, şu videoda tam dakika 00:10’te (Bir arama penceresi açtı ve ‘Creative SB Audigy 2 ZS’ için ‘support) birebir gösteriliyor, oradan rahatça adım adım takip edebilirsin:

💻 Sistem: Ryzen 9 5900X | B550 Unify | 64GB Crucial ECC | RTX 3080 12GB | Mikrotik 10G Router
    📍 Kayseri (Melikgazi)
    "Minidump analiz edilir, mavi ekran affedilmez."
    #69673 Yanıtla
    User Avatarsn850x_dram_pro
    Katılımcı

Hocam çok sağ olun, dediğiniz adımları uyguladım. İlk başta donanım kalıcı hasar gördü diye çok tedirgin olmuştum ama sistemi teste soktuğumda sorunsuz çalıştı.

Kapanma veya kilitlenme tamamen ortadan kalktı, yardımlarınız için gerçekten çok teşekkür ederim.

💻 Sistem: Core 2 Extreme QX9650 | Rampage Extreme X48 | 8GB DDR3 1600 | GTX 285 SLI | Retro Kasa
    📍 Muğla (Bodrum)
    "Lehim erir, devre susmaz."
    #69678 Yanıtla
    User AvatarSerkan S.
    Katılımcı

Hocam ellerinize sağlık, dediğiniz gibi sırayla hepsini denedim ve sonunda ASIO sürücüsü doğru ayarlandı, gecikme sorunu tamamen gitti.

Uzun süredir takılıyordu, sizin sayesinde çözdüm. Teşekkürler gerçekten, emeğinize sağlık.

Sistem: Ryzen 5 3600 | A320M | GTX 1650 4GB | 16GB Crucial Ballistix | 240GB SSD + 1TB HDD
    📍 Gaziantep (Şahinbey)
    "60 Hz monitörden 144 Hz’e geçince dünya varmış dedim."
    #69683 Yanıtla
    User AvatarDoruk Bayrak
    Katılımcı

@serkan_s yazdı:
    “Audigy 2 zs asio dusuk gecikme ayari”

Geçmiş olsun hocam, uğraşırsın ASIO ayarlarıyla ama keyifli sonuçlar verir. Aklında bulunsun, buffer boyutunu çok düşürürsen uzun vadeli oturumlarda crackle/xrun sorunları çıkabiliyor, dengeyi korumaya çalış.

İyi dinlemeler!

Sistem: Ryzen 5 3600 | A320M | GTX 1650 4GB | 16GB Crucial Ballistix | 240GB SSD + 1TB HDD
    📍 Adana (Seyhan)
    "FPS yerlerdeyse hayat zor."
5 yazı görüntüleniyor - 1 ile 5 arası (toplam 5)
Yanıtla: Audigy 2 zs asio dusuk gecikme ayari
Bilgileriniz:

Neyi merak ediyorsun?

En az 3 karakter yazın.

Keşfet

🌍 ВИБІР МОВИ 25 Мов
🔍