Audigy 2 zs neden efsane ses karti

Ana sayfa › Forumlar › Overclock & Performans Tuning › Ekran Kartı Undervolt & Benchmark › Audigy 2 zs neden efsane ses karti

• Bu konu 4 yanıt içerir, 4 izleyen vardır ve en son 2 dakika önce User AvatarEnes K. tarafından güncellenmiştir.
5 yazı görüntüleniyor - 1 ile 5 arası (toplam 5)
  • Yazar
    Yazılar
  • #61713 Yanıtla
    User AvatarKerem Keskin
    Katılımcı

Audigy 2 ZS kartımla Cubase / FL Studio’da gitar kaydetmek istiyorum. ASIO sürücüsü seçtiğimde gecikme 2 milisaniyeye (2ms) kadar düşüyor, sıfır gecikmeyle çalabiliyorum. 2003 yılında bu kart profesyonel ses kartı seviyesinde miydi?

💻 Sistem: i5-13400F | B760 Gaming X | RTX 4060 8GB | 32GB Kingston Fury 5600 | Kingston KC3000 1TB
    📍 Muğla (Bodrum)
    "Sıcak fırsat bitti mi günüm kötü geçer."
    #61719 Yanıtla
    User AvatarHakan Kılıç
    Katılımcı

@alp99 yazdı:
    “Audigy 2 zs neden efsane ses karti”

Hocam audigy 2 ZS tüketici ses dünyasının Stradivarius kemanıdır! O altın kaplama jaklar, o siyah PCB.

Phil’s Computer Lab’ın hazır DOS starter paketindeki sürücü yapılandırmasını incelersen sorunun hemen çözüldüğünü görebilirsin, bu tip durumlarda belirtilen toleransların dışına çıkılması kararsızlığa yol açar. 2003 yılında yanına Creative GigaWorks S750 7.1 hoparlör setini bağlayıp bir DVD-Audio diski taktığında odanın içinde orkestra çalıyor sanırdın.

Günümüzdeki o 50 liralık anakart Realtek’leri dinamik aralıkta ve bas derinliğinde bu kartın yanına bile yaklaşamaz.

💻 Sistem: Xeon X5675 @ 4.4GHz | Asus Rampage III Gene (X58) | 24GB Triple Channel | GTX 1070 8GB
    📍 Denizli (Pamukkale)
    "Kuzey köprüsüne küçük fan takmadan OC yapılmaz."
    #61720 Yanıtla
    User AvatarUcuzaBulanAdam
    Katılımcı

@alp99 yazdı:
    “Audigy 2 zs neden efsane ses karti”

Hocam çok sağ olun, dediğiniz adımları uyguladım. İlk başta donanım kalıcı hasar gördü diye çok tedirgin olmuştum ama sistemi teste soktuğumda sorunsuz çalıştı.

Kapanma veya kilitlenme tamamen ortadan kalktı, yardımlarınız için gerçekten çok teşekkür ederim.

💻 Sistem: i7-13700H | 32GB RAM | Arch Linux (Hyprland) | ThinkPad P1 Gen 5 | 2TB Samsung 980
    📍 İstanbul (Bakırköy)
    "Wi-Fi 5GHz DFS kanalı candır."
    #61724 Yanıtla
    User AvatarKerem Keskin
    Katılımcı

Yazım: “Hocam denedim, sıcaklığı düşürdük ve denediğimiz gibi ses kalitesi iyileştik. Artık ses kartımın efsane olduğu kesin, teşekkür ederim.

💻 Sistem: i5-13400F | B760 Gaming X | RTX 4060 8GB | 32GB Kingston Fury 5600 | Kingston KC3000 1TB
    📍 Muğla (Bodrum)
    "Sıcak fırsat bitti mi günüm kötü geçer."
    #61733 Yanıtla
    User AvatarEnes K.
    Katılımcı

Hocam, geçmiş olsun! Audigy 2 zs neden efsane ses kartı konusuyla alakalı bir şey söylemek istiyorsam, ses kartının driverini en son sürüme güncellemeye dikkat etmelisin.

Bu, ses kalitesini ve sistem stabilitesini optimize etmek için önemlidir.

💻 Sistem: Ryzen 5 3600 | A320M | GTX 1650 4GB | 16GB Crucial Ballistix | 240GB SSD + 1TB HDD
    📍 Kayseri (Melikgazi)
    "FPS yerlerdeyse hayat zor."
5 yazı görüntüleniyor - 1 ile 5 arası (toplam 5)
Yanıtla: Audigy 2 zs neden efsane ses karti
Bilgileriniz:

Neyi merak ediyorsun?

En az 3 karakter yazın.

Keşfet

📤 Paylaş & Yapay Zekaya Sor

✓ Link otomatik olarak kopyalanacaktır.
⚡ YAPAY ZEKA MODELLERİNDE ANALİZ ET
Kumru AI
Kumru AI
ChatGPT
ChatGPT