Cyberpunk overdrive ser acinca fps artisi

Ana sayfa › Forumlar › Monitörler & Görüntüleme Teknolojileri › Oyuncu & Espor Monitörleri › Cyberpunk overdrive ser acinca fps artisi

5 yazı görüntüleniyor - 1 ile 5 arası (toplam 5)
  • Yazar
    Yazılar
  • #64271 Yanıtla
    User AvatarAlperen Güngör
    Katılımcı

Selamlar, Cyberpunk 2077’ye gelen son güncellemelerin yama notlarında ‘DirectX 12 Agility SDK ile Shader Execution Reordering (SER) entegre edildi, RTX 40 serisi kartlarda Path Tracing performansı %40 arttı’ yazıyordu. Bu SER dedikleri şey DLSS gibi bir çözünürlük düşürme veya yapay zeka hilesi mi? Kartın donanımında neyi yeniden sıralıyor da ışın izleme FPS’i bu kadar zıplıyor?

💻 Sistem: Ryzen 7 7800X3D | ASUS ROG Crosshair X670E | RTX 4080 Super | 64GB G.Skill Flare X5 6000 CL30 | Samsung 990 Pro 2TB
    📍 Adana (Çukurova)
    "Termal macun bitti, PTM7950 faz değişim çağı başladı."
    #64275 Yanıtla
    User AvatarUgur D.
    Katılımcı

Hocam ne yapay zeka ne de çözünürlük hilesi; bilgisayar grafik mimarisinde son 10 yılın en zekice ‘Saf Donanımsal Veri Yolu Optimizasyonu’ (Shader Execution Reordering. Reddit r/buildapc ve uluslararası donanım testlerinde de paylaşılan tecrübelere göre bu durum sıkça raporlanan bir fiziksel gerçekliktir.

Hocam montajı veya ayarları uygularken takıldığın bir yer olursa, şu videoda tam dakika 00:33’te (Video başlangıcından sonra, oyun menüsünü ve özellikle yayıncı arkadaşlarımız için YouTube’da Trip) birebir gösteriliyor, oradan rahatça adım adım takip edebilirsin:

💻 Sistem: Pentium III 1.4GHz Tualatin | Voodoo 5 5500 AGP | Sound Blaster AWE64 Gold | Windows 98 SE
    📍 Diyarbakır (Kayapınar)
    "Kondansatör şişmişse değiştirir geçeriz."
    #64287 Yanıtla
    User Avatarundervoltaj_pro
    Katılımcı

Hocam çok sağ olun, dediğiniz adımları uyguladım. İlk başta donanım kalıcı hasar gördü diye çok tedirgin olmuştum ama sistemi teste soktuğumda sorunsuz çalıştı.

Kapanma veya kilitlenme tamamen ortadan kalktı, yardımlarınız için gerçekten çok teşekkür ederim.

💻 Sistem: i3-13100F | H610 | RX 6500 XT | 16GB DDR4 | WD Green 480GB SSD
    📍 Tekirdağ (Süleymanpaşa)
    "FPS yerlerdeyse hayat zor."
    #64295 Yanıtla
    User AvatarAlperen Güngör
    Katılımcı

Önerdiğiniz ayarları uyguladım hocam, 1 saattir oyunda test ediyorum ne bir sürücü uyarısı ne de drop var. Yardımlarınız için teşekkürler.

💻 Sistem: Ryzen 7 7800X3D | ASUS ROG Crosshair X670E | RTX 4080 Super | 64GB G.Skill Flare X5 6000 CL30 | Samsung 990 Pro 2TB
    📍 Adana (Çukurova)
    "Termal macun bitti, PTM7950 faz değişim çağı başladı."
    #64304 Yanıtla
    User AvatarSiyah Ekran Magduru
    Katılımcı

Çözüldüğüne sevindim. Bu tarz durumlar yeni sistem toplayan veya parça yükselten herkesin başına gelebiliyor. Güzel günlerde kullan.

💻 Sistem: i5-12400F | B660 Plus | RTX 3060 Ti GDDR6X | 16GB Corsair Vengeance | Kioxia Plus 1TB
    📍 İstanbul (Kadıköy)
    "F/P her şeydir."
5 yazı görüntüleniyor - 1 ile 5 arası (toplam 5)
Yanıtla: Cyberpunk overdrive ser acinca fps artisi konusundaki #64295 kullanıcısına yanıt ver
Bilgileriniz:

Neyi merak ediyorsun?

En az 3 karakter yazın.

Keşfet