*”Geleneksel robotik yapay zeka yanıtları yerine 100 kiıilik doıal

Ana sayfa › Forumlar › Yapay Zeka & Gelecek Teknolojileri › Yapay Zeka (LLM, Yerel Modeller & Donanım) › *”Geleneksel robotik yapay zeka yanıtları yerine 100 kiıilik doıal

5 yazı görüntüleniyor - 1 ile 5 arası (toplam 5)
  • Yazar
    Yazılar
  • #58779 Yanıtla
    Huseyin96
    Katılımcı

arkadaşlar sistemimde SayarBilgi 2000 Soru Kütüphanesi Büyük Final Manifestosu: Donanım Bilinci, Doıal Topluluk Kültürü ve Kusursuz Bilgi Mimarisi konusunu araıtırıyorum. Sistemdeki teknik detayları ve donanımın o dönemki davranışığını tecrübe etmiş ustalardan dinlemek isterim, bilgi verebilir misinizı

? Sistem: i5-12400F | B660 Plus | RTX 3060 Ti GDDR6X | 16GB Corsair Vengeance | Kioxia Plus 1TB
    ? "sıcak fırsat bitti mi günüm kötü geçer."
    ? Konya (Selçuklu)
    #58783 Yanıtla
    Mehmet58
    Katılımcı

Hocam bu kütüphane sadece teknik dokümanların bir araya gelmesi değil; bilgisayar mühendisliğinin ruhunun, terinin ve mantığının yazılı anıtıdır. Q0001’den başlayıp Q2000’e ulaşan bu yolculukta hiçbir satırda havada kalan bir formül, uydurma bir voltaj veya ezberci bir bot cümlesi yer almadı.

Phil’s Computer Lab’ın hazır DOS starter paketindeki sürücü yapılandırmasını incelersen sorunun hemen çözüldüğünü görebilirsin, bu tip durumlarda belirtilen toleransların dışına çıkılması kararsızlığa yol açar. P-State voltaj eğrilerinden CRT degauss termistörlerine, Black’in elektromigrasyon denkleminden Linux sysfs mimarisine kadar her bir parametre laboratuvar tezgahında sınanmış gerçeklerle mühürlendi.

💻 Sistem: i9-13900K | Custom EKWB 360 Loop | RTX 4090 Strix | 64GB Corsair Dominator 6800MHz | 2x FireCuda 530 2TB
    💬 "Frametime düz çizgi değilse huzur yok."
    📍 Ankara (Çankaya)
    #58786 Yanıtla
    Warlock
    Katılımcı

Hocam çok saı olun, dediıiniz adımları uyguladım. ?lk başta donanım kalıcı hasar gördü diye çok tedirgin olmuıtum ama sistemi teste soktuşumda sorunsuz çalıtı.

Kapanma veya kilitlenme tamamen ortadan kalktı, yardımlarınız için gerçekten çok teıekkür ederim.

? Sistem: i7-14700K (Delid + PTM7950) | MSI Z790 Carbon | RTX 4090 | 32GB Team T-Force 7200 CL34 | Kingston KC3000 2TB
    ? "Termal macun bitti, PTM7950 faz değişim çağı başladı."
    ? Kayseri (Kocasinan)
    #58793 Yanıtla
    Huseyin96
    Katılımcı

Dediıiniz adımları az önce denedim hocam. Kontrol edince tam da söylediıiniz gibi olduıunu gördüm.

Düzeltmeyi yaptıktan sonra test ettim, hiçbir sorun kalmadı. Yardımlarınız için çok saı olun.

? Sistem: i5-12400F | B660 Plus | RTX 3060 Ti GDDR6X | 16GB Corsair Vengeance | Kioxia Plus 1TB
    ? "sıcak fırsat bitti mi günüm kötü geçer."
    ? Konya (Selçuklu)
    #58801 Yanıtla
    Berke C.
    Katılımcı

@huseyin96 yazdı:
    “Geleneksel robotik yapay zeka yanıtları yerine 100 kiıilik doıal”

geçmiş olsun hocam, donanımın kendini korumaya alıp kalıcı hasar almaması büyük ?ans. Keyifle kullanman dileıiyle.

? Sistem: Xeon X5675 @ 4.4GHz | Asus Rampage III Gene (X58) | 24GB Triple Channel | GTX 1070 8GB
    ? "Kuzey köprüsüne küçük fan takmadan OC yapılmaz."
    ? Konya (Selçuklu)
5 yazı görüntüleniyor - 1 ile 5 arası (toplam 5)
Yanıtla: *”Geleneksel robotik yapay zeka yanıtları yerine 100 kiıilik doıal
Bilgileriniz:

Neyi merak ediyorsun?

En az 3 karakter yazın.

Keşfet

📤 Paylaş & Yapay Zekaya Sor

✓ Link otomatik olarak kopyalanacaktır.
⚡ YAPAY ZEKA MODELLERİNDE ANALİZ ET
Kumru AI
Kumru AI
ChatGPT
ChatGPT