Q0594 anakart on panel baglantilari power sw reset led polarite hatasi

Domů › Forumlar › Eski Mikro Odalar Arşivi › Anakart POST Hataları, Debug LED & Bip Kodları › Q0594 anakart on panel baglantilari power sw reset led polarite hatasi

3 Articles görüntüleniyor - 1 ile 3 arası (toplam 3)
  • Author
    Articles
  • #61779 Yanıtla

Q0594 anakart on panel baglantilari power sw reset led polarite hatasi ile ilgili sistemimde anormallik yaşıyorum. Kararsızlık testlerinde mavi ekran alıyorum, donanım kök nedeni ne olabilir?

💻 Sistem: Xeon E5450 Modlu | Gigabyte EP45-UD3R | 8GB Corsair Dominator | HD 7870 GHz Edition
    📍 Adana (Seyhan)
    "Lehim erir, devre susmaz."
    #61949 Yanıtla
    User AvatarErkan Doğan
    Katılımcı

Hocam mertcan evladım o korkutan arkadaşına söyle bir daha sana akıl vermesin! Bilgisayarda yanlış taksan bile ASLA ANAGART YAKMAYACAK tek yer bu ön panel pinleridir! Reddit r/buildapc ve uluslararası donanım testlerinde de paylaşılan tecrübelere göre, bu tip durumlarda belirtilen toleransların dışına çıkılması kararsızlığa yol açar. İçin rahat olsun, yangın falan çıkmaz. Olayın çok basit bir mantığı vardır: *POWER SW ve RESET SW (Butonlar): Bunlar anahtar (Switch) devresidir.

💻 Sistem: Core 2 Extreme QX9650 | Rampage Extreme X48 | 8GB DDR3 1600 | GTX 285 SLI | Retro Kasa
    📍 Manisa (Yunusemre)
    "Lehim erir, devre susmaz."
    #62245 Yanıtla
    User AvatarSingle Channel Pisman
    Katılımcı

Hocam belirttiğiniz donanım adımlarını sırasıyla uyguladım. Sorunlu bileşeni tespit edip bağlantıları yeniledim, sistem şu an sorunsuz çalışıyor. Destek için teşekkürler.

💻 Sistem: Xeon X5675 @ 4.4GHz | Asus Rampage III Gene (X58) | 24GB Triple Channel | GTX 1070 8GB
    📍 Balıkesir (Karesi)
    "Voodoo 5 efsanesi asla ölmez."
3 Articles görüntüleniyor - 1 ile 3 arası (toplam 3)
Yanıtla: Q0594 anakart on panel baglantilari power sw reset led polarite hatasi
Bilgileriniz:

Co vás zajímá?

Type at least 3 characters.

Explore

🌍 VYBERTE JAZYK 25 Jazyků
🔍