rtx 3080 rx 6800 xt tek kabloyla beslenir mi siyah ekran reset sorunu

Ana sayfa › Forumlar › Teknik Destek & Arıza Teşhisi › Mavi Ekran (BSOD) & Minidump Analizi › rtx 3080 rx 6800 xt tek kabloyla beslenir mi siyah ekran reset sorunu

6 yazı görüntüleniyor - 1 ile 6 arası (toplam 6)
  • Yazar
    Yazılar
  • #54884 Yanıtla
    Furkan06
    Katılımcı

tek kablodan çift 8 pin başlamak yangın çıkarır m? kaç watt taır

#54965 Yanıtla
    Samet05
    Katılımcı

Hocam selamlar, Rtx 3080 hakkında tecrübelerimi kısaca özetleyeyim: Cihazın en beğendiğim tarafı genel piyasa standartlarında güçlü performans ve stabil sürücü desteği. Gözüme batan eksi kısımlarına gelirsek: Yük altında fan sesi ve termal yönetim modelden modele değişkenlik gösterebilir. Ayrıca şu detayı da unutmayın: Almadan önce mutlaka ekran paneli renk doğruluğu (%100 sRGB) ve soğutma bloğu testlerine bakın. Özetle karar noktam: Fiyat/performans baremi güncel piyasa koşullarına göre kıyaslanarak karar verilmelidir.

#55092 Yanıtla
    Quantum_7
    Katılımcı

Hocam selamlar, Rtx 3080 hakkında tecrübelerimi kısaca özetleyeyim: Cihazın en beğendiğim tarafı genel piyasa standartlarında güçlü performans ve stabil sürücü desteği. Gözüme batan eksi kısımlarına gelirsek: Yük altında fan sesi ve termal yönetim modelden modele değişkenlik gösterebilir. Ayrıca şu detayı da unutmayın: Almadan önce mutlaka ekran paneli renk doğruluğu (%100 sRGB) ve soğutma bloğu testlerine bakın. Özetle karar noktam: Fiyat/performans baremi güncel piyasa koşullarına göre kıyaslanarak karar verilmelidir.

#55211 Yanıtla
    Furkan06
    Katılımcı

Hocam çok teıekkürler, akıam iıten gelince bilgisayarı açıp tavsiyenizi uyguladım. Gerçekten de sorun doırudan oradaym??. ?u an Cinebench ve oyun testlerinde hiçbir anormallik kalmadı, içim rahatladı valla.

#55309 Yanıtla
    Yasin99
    Katılımcı

Hocam selamlar, Rtx 3080 hakkında tecrübelerimi kısaca özetleyeyim: Cihazın en beğendiğim tarafı genel piyasa standartlarında güçlü performans ve stabil sürücü desteği. Gözüme batan eksi kısımlarına gelirsek: Yük altında fan sesi ve termal yönetim modelden modele değişkenlik gösterebilir.

Ayrıca şu detayı da unutmayın: Almadan önce mutlaka ekran paneli renk doğruluğu (%100 sRGB) ve soğutma bloğu testlerine bakın. Özetle karar noktam: Fiyat/performans baremi güncel piyasa koşullarına göre kıyaslanarak karar verilmelidir.

#55366 Yanıtla
    Hellfire__tr
    Katılımcı

Hocam selamlar, Rtx 3080 hakkında tecrübelerimi kısaca özetleyeyim: Cihazın en beğendiğim tarafı genel piyasa standartlarında güçlü performans ve stabil sürücü desteği. Gözüme batan eksi kısımlarına gelirsek: Yük altında fan sesi ve termal yönetim modelden modele değişkenlik gösterebilir.

Ayrıca şu detayı da unutmayın: Almadan önce mutlaka ekran paneli renk doğruluğu (%100 sRGB) ve soğutma bloğu testlerine bakın. Özetle karar noktam: Fiyat/performans baremi güncel piyasa koşullarına göre kıyaslanarak karar verilmelidir.

6 yazı görüntüleniyor - 1 ile 6 arası (toplam 6)
Yanıtla: rtx 3080 rx 6800 xt tek kabloyla beslenir mi siyah ekran reset sorunu
Bilgileriniz:

Neyi merak ediyorsun?

En az 3 karakter yazın.

Keşfet

📤 Paylaş & Yapay Zekaya Sor

✓ Link otomatik olarak kopyalanacaktır.
⚡ YAPAY ZEKA MODELLERİNDE ANALİZ ET
Kumru AI
Kumru AI
ChatGPT
ChatGPT