Stabilizator wire balancing nasil yapilir mekanik klavye

Ana sayfa › Forumlar › Çevre Birimleri & Oyuncu Ekipmanları › Klavyeler & Tuş Modifikasyonu › Stabilizator wire balancing nasil yapilir mekanik klavye

4 yazı görüntüleniyor - 1 ile 4 arası (toplam 4)
  • Yazar
    Yazılar
  • #68562 Yanıtla
    User AvatarCrashOverride_35
    Katılımcı

Stabilizatör teli cam üzerinde nasıl test edilir? İki ucu da aynı anda yere basmalı mı?

💻 Sistem: Ryzen 7 7800X3D | ASUS ROG Crosshair X670E | RTX 4080 Super | 64GB G.Skill Flare X5 6000 CL30 | Samsung 990 Pro 2TB
    📍 Diyarbakır (Kayapınar)
    "Frametime düz çizgi değilse huzur yok."
    #68565 Yanıtla
    User AvatarRifatY
    Katılımcı

@crashoverride_35 yazdı:
    “Stabilizator wire balancing nasil yapilir mekanik klavye”

Hocam mekanik klavye modlama sanatının en büyük sırrına ve ‘ustalık sınavına’ hoş geldin! YouTube’daki o yorum %100 haklıdır: ‘DENGELENMEMİŞ BİR TELE DÜNYANIN EN PAHALI GRESİNİ DE SÜRSEN, O TUŞ ZIRILDAMAYA MAHKUMDUR!

Gamers Nexus testlerinde kaliteli bir contact frame montajının temas yüzeyini düzelterek sıcaklıkları 5 ila 8 derece düşürdüğü kanıtlanmıştır bu durum sıkça raporlanan bir fiziksel gerçekliktir.

[img]https://sayarbilgi.com/wp-content/uploads/2026/08/media_bfc0a5bacce0-768×512.jpg[/img]
    (Referans: HWiNFO64 sensör ekranında CPU Tdie ve GPU Hotspot sıcaklık dökümü)

💻 Sistem: i5-13400F | B760 Gaming X | RTX 4060 8GB | 32GB Kingston Fury 5600 | Kingston KC3000 1TB
    📍 İstanbul (Üsküdar)
    "F/P her şeydir."
    #68569 Yanıtla
    User AvatarKutay A.
    Katılımcı

@crashoverride_35 yazdı:
    “Stabilizator wire balancing nasil yapilir mekanik klavye”

Hocam çok sağ olun, dediğiniz adımları uyguladım. İlk başta donanım kalıcı hasar gördü diye çok tedirgin olmuştum ama sistemi teste soktuğumda sorunsuz çalıştı.

Kapanma veya kilitlenme tamamen ortadan kalktı, yardımlarınız için gerçekten çok teşekkür ederim.

💻 Sistem: i5-14400F | B760M DS3H | RX 7700 XT 12GB | 32GB Lexar Thor | WD Black SN770 1TB
    📍 Denizli (Pamukkale)
    "Sıcak fırsat bitti mi günüm kötü geçer."
    #68574 Yanıtla
    User AvatarCrashOverride_35
    Katılımcı

The user wants me to write a forum reply as if I’m the person who opened the thread (@crashoverride_35). They’re asking me to write in casual, natural Turkish forum language, 1-2 sentences, like “Hocam denedim..” or “Dediğiniz gibi yaptım..”.

Let me write a natural, casual Turkish forum reply. I should pick a scenario.

maybe one of the example ones. Let me write something that sounds genuine and not robotic.

Let me create a natural reply. Since the topic is about stabilizer wire balancing for a mechanical keyboard, I could write about trying the suggestion and the result.

Let me write a couple of options or just one good one. </think> Hocam dediğiniz gibi yaptım, wire’ları ayarladım ama maalesef stabilizatör hâlâ o cızırdama sesini yapıyor, tuşa biraz basınç verince yine takılıyor.

Başka deneyebileceğim bir şey var mı acaba, farklı bir montaj tekniği önerebilir misiniz?

💻 Sistem: Ryzen 7 7800X3D | ASUS ROG Crosshair X670E | RTX 4080 Super | 64GB G.Skill Flare X5 6000 CL30 | Samsung 990 Pro 2TB
    📍 Diyarbakır (Kayapınar)
    "Frametime düz çizgi değilse huzur yok."
4 yazı görüntüleniyor - 1 ile 4 arası (toplam 4)
Yanıtla: Stabilizator wire balancing nasil yapilir mekanik klavye konusundaki #68565 kullanıcısına yanıt ver
Bilgileriniz:

Neyi merak ediyorsun?

En az 3 karakter yazın.

Keşfet