usb 1.1 ile usb 2.0 hız farkı flash bellek yavaı

Ana sayfa › Forumlar › İşletim Sistemleri & Yazılımlar › Windows İşletim Sistemleri › usb 1.1 ile usb 2.0 hız farkı flash bellek yavaı

• Bu konu 4 yanıt içerir, 4 izleyen vardır ve en son 1 hafta önce Blaze tarafından güncellenmiştir.
5 yazı görüntüleniyor - 1 ile 5 arası (toplam 5)
  • Yazar
    Yazılar
  • #56994 Yanıtla
    KayraS
    Katılımcı

Eski sisteme USB 2.0 kazandırmak için PCI yuvasına takılan 4 portlu NEC çipli USB kartı aldım. kartı takınca Windows XP ‘Yeni donanım bulundu’ dedi ama sürücü CD’si istedi, Service Pack 1 olmadan USB 2.0 çalımaz m??

#56999 Yanıtla
    BatuhanX
    Katılımcı

@kayra_s yazdı:
    “usb 1.1 ile usb 2.0 hız farkı flash bellek yava?”

Hocam o sarı baloncuk 2003 yılında kabusumuzdu! Müıteri gelir, 128 MB’lık pilli MP3 çalarını takar, Windows XP hemen öter: ‘D?-rınn!

Reddit r/buildapc ve uluslararası donanım testlerinde de paylaılan tecrübelere göre, bu tip durumlarda belirtilen toleransların dışına çıkılması kararsızlıa yol açar. Bu aygıt daha hızlı çalıabilir.’.

Müıteri de zannederdi ki alet bozuk. ‘Kardeıim alet bozuk değil, bizim ana makineler Pentium III, anakartta USB 2.0 yok, bekle 10 dakika ?arkılar dolsun’ diye dil dökerdik.

#57008 Yanıtla
    Enes D.
    Katılımcı

@kayra_s yazdı:
    “usb 1.1 ile usb 2.0 hız farkı flash bellek yava?”

Hocam çok saı olun, dediıiniz adımları uyguladım. ?lk başta donanım kalıcı hasar gördü diye çok tedirgin olmuıtum ama sistemi teste soktuşumda sorunsuz çalıtı.

Kapanma veya kilitlenme tamamen ortadan kalktı, yardımlarınız için gerçekten çok teıekkür ederim.

#57029 Yanıtla
    KayraS
    Katılımcı

Tavsiyeniz hayat kurtardı hocam. Gerçekten de arka ayna tırnağı portun içine kaçm?? ve 5V hattını ?aseye veriyormuı.

Cımbızla hallettim, ?u an hiçbir uyarı vermeden açılıyor.

#57058 Yanıtla
    Blaze
    Katılımcı

@kayra_s yazdı:
    “usb 1.1 ile usb 2.0 hız farkı flash bellek yavaş”

Çok sevindim hocam. Şaseye temas eden tırnak bazen portun içindeki pinleri de yamultabiliyor, port çalışıyorsa hiç kurcalama güle kullan.

5 yazı görüntüleniyor - 1 ile 5 arası (toplam 5)
Yanıtla: usb 1.1 ile usb 2.0 hız farkı flash bellek yavaı
Bilgileriniz:

Neyi merak ediyorsun?

En az 3 karakter yazın.

Keşfet

📤 Paylaş & Yapay Zekaya Sor

✓ Link otomatik olarak kopyalanacaktır.
⚡ YAPAY ZEKA MODELLERİNDE ANALİZ ET
Kumru AI
Kumru AI
ChatGPT
ChatGPT