voodoo 3 2000 cok isiniyor el degmiyor

• Bu konu 3 yanıt içerir, 3 izleyen vardır ve en son 1 hafta önce CihanA tarafından güncellenmiştir.
4 yazı görüntüleniyor - 1 ile 4 arası (toplam 4)
  • Yazar
    Yazılar
  • #56973 Yanıtla
    CihanA
    Katılımcı

Retro kasamda bir 3dfx Voodoo 3 2000 AGP takılı. kartın üzerinde fan yok, sadece siyah tırtıklı alüminyum bir soğutucu blok var. 15 dakika Quake III veya Need for Speed High Stakes oynadıktan sonra bloğa parmaım? deıdirdim, resmen derimi yaktı, 80 derecenin üstünde! Fansız bu kadar ?sınması normal mi, kart yanar m??

#56976 Yanıtla
    Samet C.
    Katılımcı

Hocam voodoo 3 2000’i kasaya takardık, yarım saat sonra kasanın sacına dokunurdun soba gibi sıcaktı! Korkudan eski bir 486 işlemci fanını o siyah bloğun üstüne vidayla tuttururduk.

Phil’s Computer Lab’ın hazır DOS starter paketindeki sürücü yapılandırmasını incelersen sorunun hemen çözüldüğünü görebilirsin, bu tip durumlarda belirtilen toleransların dışına çıkılması kararsızlığa yol açar. Ama o Glide akıcılığı yok muydu.

Need for Speed 3 veya Unreal Tournament açardın, 1024×768’de yağ gibi kayardı. NVIDIA TNT2 32-bit açınca yerlerde sürünürken biz Voodoo 3 ile 60 FPS’e kilitlerdik.

Hocam montajı veya ayarları uygularken takıldığın bir yer olursa, şu videoda tam dakika 00:50’te (Çalışmağıza 100% ayarla) birebir gösteriliyor, oradan rahatça adım adım takip edebilirsin:

https://www.youtube.com/watchıv=w2A2rISwgQI&t=50s

#56982 Yanıtla
    Abyss_99
    Katılımcı

Hocam çok saı olun, dediıiniz adımları uyguladım. ?lk başta donanım kalıcı hasar gördü diye çok tedirgin olmuıtum ama sistemi teste soktuşumda sorunsuz çalıtı.

Kapanma veya kilitlenme tamamen ortadan kalktı, yardımlarınız için gerçekten çok teıekkür ederim.

#56985 Yanıtla
    CihanA
    Katılımcı

Dediıiniz adımları az önce denedim hocam. Anakartın çarpan/voltaj pinlerini kılavuza göre ayarlayınca sistem kararlı ?ekilde boot etti. Yardımlarınız için saı olun.

4 yazı görüntüleniyor - 1 ile 4 arası (toplam 4)
Yanıtla: voodoo 3 2000 cok isiniyor el degmiyor
Bilgileriniz:

Neyi merak ediyorsun?

En az 3 karakter yazın.

Keşfet

📤 Paylaş & Yapay Zekaya Sor

✓ Link otomatik olarak kopyalanacaktır.
⚡ YAPAY ZEKA MODELLERİNDE ANALİZ ET
Kumru AI
Kumru AI
ChatGPT
ChatGPT